marți, 23 aprilie 2019

Legislatie registru unic de control

Legislatie registru unic de control

EMITENT: PARLAMENTUL. PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. Ce trebuie sa stie firmele despre registrul unic de control. Ce este registrul unic de control ➦Care sunt actele necesare ➦ Cadrul legal. Se pastreaza la sediul.


Acte necesare achizitionarii registrului unic de control ? Constituie contravenţii următoarele fapte: a) neachizitionarea registrului unic de control de la direcţiile generale ale . Dincolo de registrele contabile obligatorii, legislația în vigoare mai prevede că există și alte registre ce trebuie ținute de către companii. Regimul juridic şi sancţiunile referitoare la registrul unic de control sunt. Registrului Unic de Control este. Parlamentul României adoptă prezenta lege.


Continuarea navigarii pe acest site . Liste actualizate la 31. Legea, ca orice Lege romaneasca, te condamna, dar nu spune ce se intampla . Achizitionarea registrului unic de control pentru sediile secundare:. Acțiunea de control se va raporta la controlul serviciilor medicale acordate. Acesta este parte a Sistemului Integrat de Administrare şi Control şi element comun cu aplicaţiile . Fiecare control se înregistrează în registrul unic de control al operatorului economic verificat şi, după caz, într-un registru special al instituţiei controlate sau al . Se obligă contribuabilii care, potrivit legislaţiei în vigoare, au obligativitatea.


SEMNATE DE SALARIATI! Celelalte categorii de contribuabili pot tine registrul unic de control ,. Planuri de control , note de constatare si rapoarte cu principalele concluzii rezultate în. Agentul constatator are obligaţia să verifice în registrul unic de control şi. MEEMA – Mediul de Afaceri. Petentul a precizat că registrul unic de control se ține la sediul.


ANPC va reaminteste faptul ca niciodata . Prezenta lege se extinde asupra tuturor tipurilor de registre , indiferent de forma de. Control Relaţii de Muncă In domeniul relatiilor de munca, potrivit ghidului de control. După finalizarea controlului, în registrul unic de control se înscriu obligatoriu.


Legislația care reglementează activitatea Inspecţiei de Prevenire. Comisia Naţională de Control a Activităţilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare