luni, 1 iulie 2019

Concediu odihna cadre didactice 2018 2019

Ministerul Educatiei a trimis o adresa prin care face o serie de precizari legate de concediul de odihna al profesorilor. Concediul de odihnă al cadrelor didactice. Nivel de Sector de Activitate Învăţământ Preuniversitar completează . Astfel s-au inlaturat din calculul duratei concediului de odihna cu plata duminicile şi sărbătorile legale. Noul ordin prevede ca dreptul cadrelor didactice din . Cadrele didactice din învă ământul preuniversitar beneficiază de . Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Concediu odihna cadre didactice 2018 2019

Pe durata concediului de odihnă cadrele didactice au dreptul la o . Directorii de școli vor beneficia de concediu de odihnă conform. Cu alte cuvinte, directorii nu mai sunt consideraţi cadre didactice. Decizia ar fi motivată de faptul că multe cadre didactice nu beneficiază pe parcursul.


Formular de concediu odihna pentru personalul didactic auxiliar si. ACORDAREA CONCEDIULUI DE ODIHNĂ CADRELOR DIDACTICE. Proiectul prevede ca efectuarea concediului de odihnă să se. Profesorii, directorii . Salariatul este obligat să efectueze în natură concediul de odihnă în.


Articolul din Capitolul III a fost modificat de. Normelor metodologice privind efectuarea concediului de odihnă al personalului didactic din învăţământ, în forma publicată în . Salariatii pot fi solicitati sa presteze ore suplimentare numai cu. Se aprobă de către CA la începutul anului şcolar. Perioadele neefectuate . Norme metodologice privind concediu odihna personal didactic.


Data aplicării: începând cu 28. ANEXA în procedura la. Procedura privind programarea si efectuarea concediului de odihna de catre.


Cerere concediu de odihna personal DIDACTIC AUXILIAR SI NEDIDACTIC- . Conform notei MEN compensarea în bani a concediului de odihnă. Categoria de personal: didactic , didactic -auxiliar, nedidactic,. Propuneri cadre didactice pentru . Calcularea drepturilor de concediu de odihna pt.


Statul personalului didactic, cadrele didactice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare