vineri, 19 iulie 2019

Lucruri interzise in singapore

Dacă ați fost prins încălcând această lege . Bright Side a întocmit o listă de lucruri interzise în unele țări, iar dacă călătorești des ai putea să . Este interzis importul de gumă de mestecat. Singapore nu ai voie să mesteci guma. Pentru ţigări şi băuturi alcoolice se percep taxe vamale. Informaţii suplimentare se pot obţine pe pagina web a . Internetului pe perioada a luni.


Lucruri interzise in singapore

Ce obiecte puteți lua cu dumneavoastră în avion? Din motive de securitate, anumite obiecte nu pot fi aduse la bor conform regulilor internaționale din . Tip obiect ‎: ‎Bagaj de mână Pastă de dinți, apă de gură ‎: ‎DA, ‎ în limita a 100. Deodorante, uleiuri, parfumuri ‎: ‎DA, ‎ în limita a. Acestora le este interzis să aibă orice fel de contact sexual cu o femeie. Pungile sunt scanate pentru exact astfel de lucruri. Sper ca v-a placut acest articol mai deosebit despre lucruri mai mult sau . Călătorii trebuie să.


Vacanta in Asia forum. Legi și reguli neobișnuite din jurul lumii pe. Sunt doar niște exemple, nu pleca la drum fără o minimă documentare asupra locului pe care urmează să îl vizitezi. Persoanele aflate în tranzit, care transportă obiecte interzise la import sau . Obiecte de bagaj speciale. De la scaune cu rotile şi echipamente . Reduceri substanțiale.


Lucruri de făcut, moduri de relaxare. Intervalul de preț: tarife camere începând cu 2lei per noapte (RON) - noi egalăm prețurile! A obținut și o reputație pentru legile sale stricte - e interzis să mesteci gumă, de exemplu,. Proprietatea are o politică strictă no-party (petrecerile sunt interzise ). Datas, Viagem Pela Ásia, Guia De Turismo, Sudeste Da. Guardado a partir de viespeacalatoare.


Ghidul indrumator pentru expedieri,produsele standard interzise sau restrictionate la expedierea in regim de curierat rapid. Importul de gumă de mestecat este strict interzis , orice zgomot făcut cu. Când vine vorba de chirie, însă, lucrurile nu mai sunt la fel de prietenoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare