vineri, 12 iulie 2019

D390 anaf 2020

Se transmit prin portalul e-guvernare. Se depun la organul fiscal competent. TERMENUL, OBLIGAțIA, CATEGORIILE DE CONTRIBUABILI, BAZA LEGALĂ. Declaratia 3VIES:. Modificarea consta in introducerea obligativitatii depunerii declaratiei recapitulative pentru livrarile intracomunitare de bunuri efectuate in cadrul regimului . Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.


D390 anaf 2020

Calendarul obligatiilor fiscale insumeaza toate declaratiile sau formularele care trebuie depuse si platile care trebuie efectuate catre organele competente in . O nouă facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual: Plata obligațiilor fiscale către ANAF , prin SPV. SPV pot să efectueze . D3(VIES) și D1(accize). Am actualizat declaratiile . Ordinul președintelui ANAF nr. Cod valid si declaratia 3depusa corect.


S-a actualizat D10 conform versiunii publicate azi pe site-ul ANAF. Daca imi va corecta factura, sa contina CUI meu, trebuie sa depun ceva declaratia la ANAF , legata de TVA? DATECSFISCALNET Data: 07. Când nu îl folosești la ANAF , îl poți utiliza pentru a da valoare legală . Va redam mai jos continutul comunicatului de presa ANAF publicat astazi pe.


Toate drepturile rezervate. Contexpert Consulting SRL. Pentru a te înregistra în Vies, formularul 0trebuie completat și depus la sediul ANAF.


Iată lista completă cu măsurile ANAF în timpul stării de urgenţă. TVA iar ANAF a considerat că datorați acel TVA. Am inteles ca trebuie sa depun declaratia 0la ANAF.


Pentru livrari de servicii intracomunitare trebuia sa aveti cod apecial de TVA si sa depuneti declaratia 390. Agenția Națională de Administrare Fiscală ( ANAF ) susține că. In prezent, portalul ANAF generează erori de accesare, deoarece resursele TIC disponibile sunt suprasolicitate. Pagina ANAF transmitere declaratii electronice cu semnatura digitala – 11 10.


IMPORTANT: in conformitate cu documentatia ANAF , sumele de somaj tehnic nu se pot declara decat. Transferul de bunuri în cadrul regimului . Actualizat procedura preluare date parteneri de pe site ANAF conform noilor. La situatia pentru subventia 41. Această declarație se depune obligatoriu odată cu declaratia 390.


Acum Anaf solicita plata tva pe formularul 3dar aplicat la valoarea totala a facturii. Serviciile oferite contribuabililor de catre A. Raportarea informativa: declaratia 3si 3- intrebari si raspunsuri, modele de documente, legislatie,. Comertului, are si un cod special emis de ANAF , doar pentru prestarile intracomunitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare