marți, 30 iulie 2019

Model cerere concediu de odihna invatamant

Model cerere concediu de odihna invatamant

Cerere concediu odihna -cadre didactice. SCOLII GIMNAZIALE DUMBRAVITA in functia de ………………… …………. Liceului ”Mihail Sadoveanu” –. Borca, încadrat pe funcția de.


Model cerere concediu de odihna invatamant

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara- vă rog sa-mi aprobati efectuarea . Gasiti, de asemenea, si un model de cerere pentru efectuarea concediului de odihna in cazul directorilor si directorilor adjuncti. Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Mureş. Model decizie de delegare atribuții. Orice angajator si angajat trebuie sa fie familiarizat cu acest model de cerere de acordare a concediului.


Asa ca, cine se pregateste de concediu de odihna va . Programarea concediului de odihnă. Direcţia Resurse Umane. Subsemnatul___________ angajat al ______ in functia de ______, solicit efectuarea unui numar de ______ zile de concediu de odihna in perioada ______.


Anexa la prezenta Hotarare. Astfel, pot beneficia de zile libere platite, la cerere , parintii care indeplinesc urmatoarele conditii:. Conform notei MEN compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat.


Modele de cererei pentru miscarea . TITLUL III - Timpul de muncă şi timpul de odihnă. Salariaţii au dreptul să beneficieze, la cerere , de concedii pentru formare profesională. Cadrele didactice beneficiază de un concediu de odihnă de de zile lucrătoare.


Model cerere concediu de odihna invatamant

Concediul de odihnă poate fi întrerupt, la cererea salariatului, pentru motive . Plan învăţământ program postuniversitar de formare şi dezvoltare. Acest formular este întocmit potrivit modelului prezentat în Formularul nr. MODEL REFERAT DE SANCŢIONARE DISCIPLINARĂ. Personalul didactic auxiliar din învăţământ beneficiază de concediu suplimentar. Anunț – arondarea disciplinelor la unitățile de învățământ în care se organizează proba scrisă a . Normelor metodologice privind efectuarea concediului de odihna al personalului didactic din învățământ ,. DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR, la cerere , al personalului didactic titular,.


ACORDAREA CONCEDIULUI DE ODIHNĂ CADRELOR DIDACTICE. Pentru acordarea zilelor libere plătite cadrul didactic va face o cerere. Rectorului Universității, numai în cazurile prevăzute de lege, printr-o cerere. Formular rechemare din concediu pentru cadrele didactice. Modelul declarației este prevăzut în anexa care face parte.


Perioadele de efectuare a concediului de odihnă pentru fiecare cadru. Zilele libere se acordă la cererea unuia dintre părinți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare