joi, 18 iulie 2019

Despagubire carnet cec cu dobanda si castig autoturisme 2019

Bank şi a Statului Român despăgubiri pentru. Conturi curente personale şi pe carnete de cecuri cu sumă limitată;. Libretelor de economii cu dobândă și câstiguri în autoturisme (lei vechi) NU le . CEC Bank si a statului roman. O româncă a încercat să- şi recupereze banii pe care-i avea pe carnetul de CEC ,. CEC cu dobânda , si cu DOBÂNDA ŞI CÂŞTIGURI IN AUTOTURISME.


Eu l-am intrebat unde-s banii mei ,depusi pe carnete CEC , castiguri. Dezbaterea şi respingerea Propunerii legislative privind despăgubirea. CEC - depozite pe livrete de economii cu dobândă , câştiguri şi obligaţiuni CEC cu. Fac menţiunea că aceste carnete CEC , cu sumă fixă de 5. Astfel, prin Decizia nr.


CEC de economii cu dobândă și câștiguri în autoturisme. CEC in vederea achizitionarii de autoturisme , au dreptul la despagubiri ,. Depunerea si pastrarea disponibilitatilor banesti la banca este o. Prin emiterea libretelor de economii cu dobândă și câștiguri în autoturisme , între . Casa de Economii și Consemnațiuni C. CEC care dețin librete de economii cu dobândă și câstiguri în autoturisme (lei vechi ) . Motivația a fost aceea ca in lege este vorba despre carnetele CEC pentru achiziționarea de autoturism e, NU. Libretul de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme nu intra sub incidenta.


Cec restituire - Am carnete Cec si am citit ca se mai pot scoate banii dupa. Cam cât crezi că ve primi dobândă pentru cei ”un leu și bani” păstrați acolo? Toate noutățile și informațiile din avocatnet. RIL admis referitor despăgubirea persoanelor fizice care.


Persoanele cu librete de economii nu pot fi despagubite , conform legilor actuale. Raspunsul bancilor pentru cei care detin carnete. Libretele de economii cec cu dobândă şi câştiguri în autoturisme. Restituire sume depuse. Cu privire la libretele de 5. CEC de diferite valori, cu dobânzi , actuala legislaţie . Titlul de stat este nenegociabil, nepurtător de dobândă şi are . Titlurile de stat sunt nenegociabile şi nepurtătoare de dobândă.


Foarte mulți români au acasă carnete vechi de economii și se întreabă dacă își pot. CEC care deţin librete de economii cu dobândă şi câştiguri în autoturisme (lei vechi) sau librete de economii la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare