miercuri, 14 august 2019

Ce cantitate de lemn se poate transporta fara aviz

Practic daca politistii sunt prost-dispusi, imi pot confisca masina chiar si pentru o. Eu is tirist, cand am transportat lemn in Romania am avut aviz de transport marfa. Ai amestecat acolo vrute si nevrute, fara nici o noima. Mai multe rezultate de la forum.


Forumul Softpedia postări sept. Documentele de însoțire folosite la transportul materialelor. Gratuit › documentele-de-insotire-folosite-la-. Codul silvic, materialele lemnoase se pot transporta de la locul de.


Documentul de însoțire a materialelor lemnoase este avizul de însoțire, care poate fi aviz de . Fără documentele de transport prevăzute la art. Dacă ai lemne de foc într-o casă, nu îl poți muta în altă casă, dacă trebuie să le. Cluj - Transporta patru saci de lemne de foc și poliția i-a confiscat. Cluj au fost confiscate de atunci mijloace de transport , care pot fi. Micii transportatori individuali de lemn vor fi obligați să se.


Practic erau situații în care cu un singur aviz se făceau mai multe transporturi. Lemn transportat fără avize , confiscat la Putna. Provenienþa ºi circulaþia materialelor lemnoase ºi a produselor din lemn. Materialele lemnoase gãsite de cãtre agenþii constatatori, fãrã a fi posibilã . SUMAL, fără a exista obligaţia ca dispozitivul. G României - ‎ Citat de ori - ‎ Articole cu conținut similar NOTĂ: ce este marcat cu galben sunt propuneri.


HG_trasabilitate_ASFOR asfor. Astfel, pentru un volum mare de lemn transportat nu se solicită aviz de însoțire a. Felicitari , Iohannis ( ani fara export extracomunitar ) PNL , USR si PMP . Pregătirea implementării se poate face de la data publicării în Monitorul. Avizul de expeditie Documentul este utilizat pentru justificarea materialelor lemnoase.


Fara documentele de transport prevazute la art. El le-a prezentat poliţiştilor un aviz de însoţire material lemnos emis în acea zi, pe care era consemnată cantitatea de 4metri cubi de . Avizul de însoţire este şi document de provenienţă numai atunci când în baza. Declararea accesului şi destinaţia în fondul forestier national (cu mijloace ce pot transporta lemn ) . GSM, emitentul avizului de însoţire introduce. Vatra Dornei la S____, pe o distanță de cea.


S-a apreciat că procesul verbal de contravenție nu poate face dovada prin el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare