vineri, 16 august 2019

Digisign pret

Digisign pret

Preturile sunt exprimate in EURO si nu includ T. RON, la cursul BNR din ultima vineri a saptamanii precedente. Doar la obtinerea sau reinnoirea certificatului digital calificat prin DigiSign , membrii CECCAR si CAFR beneficiaza de o reducere de din pretul certificatului . Reinnoire certificat digital (prelungirea valabilitatii pt an) – 29. Plata se poate efectua: - prin ordin de plata catre unul dintre . Pentru actualizarea lantului de incredere accesati lantul de incredere si descarcati in calculator arhiva cert. Dezarhivati fisierul . Pretul Certificatului Digital prin Digisign pentru semnatura electronica.


Digisign pret

Casa de Asigurari de Sanatate (CAS);. Partenerii de afaceri. Vezi aici oferta DigiSign.


DigiSign ofera Semnatura Electronica la un pret de 2euro (fara TVA), a carui reinnoire anuala va costa tot 2euro. Primiti un token bonus . Certificatul digital este valabil pe o perioadă de an, iar reînnoirea lui presupune un preţ mai mic decât cel de achiziţie. Poţi beneficia de acest serviciu la orice . Pe de alta parte, pretul certificatului digital difera in functie de furnizorul.


Digisign pret

DIGISIGN – are oferta un pic diferită de ceilalți și anume: au listat preț separat pentru certificate cu valbilitate de sau ani și preț. SIGN, DigiSign , Trans Spe Alfasign si Certdigital – la urmatoarele preturi. REINNOIRE CERTIFICAT. DIGITAL CALIFICAT DIGISIGN. Numar de referinta: DGSRCDC.


DigiSign iti securizeaza afacearea online si te pregateste pentru profit de Black Friday! Beneficiezi de discount-uri de pret de pana la pentru. Pretul contractului – preţul plĺtibil prestatorului de către achizitor, . Costul reinnoirii unui certificat digital la DigiSign este de 29. TVA, iar pretul va fi platit in lei, la cursul BNR din ziua de vineri a . DIGISIGN is a public service for electronic signatures along with the time stamp attached to each document or electronic transaction supported by authenticity of.


Digisign pret

SC HELLIS LOGISTIC SA Bld. Instalarea aplicațiilor necesare . In Romania exista trei furnizori acreditati de certificate digitale, respectiv certSIGN , Digisign si Trans Sped. Pretul unui certificat digital calificat pe baza caruia pot . Intrebarile sunt multe, de la pret si functionalitate, la mentenanta. Cei care obtin sau reinnoiesc certificatul digital calificat DigiSign , primesc . Vândut și livrat de: Intelligent Marketing Solutions. Comanda online, de pe ITG Store, cititoare de carduri de sanatate de la pretul de 9lei.


Livrare gratuita din stoc in h. Intra pe site pentru oferta completa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare