marți, 13 august 2019

Cec libret de economii cu dobanda

Cec libret de economii cu dobanda

CEC care dețin librete de economii cu dobândă și câstiguri în . Posesorii celebrelor librete CEC de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme Dacia, in valoare de 5. CEC , economii CEC , bani economisiti CEC , despagubiri depozite. Cum pot sa aflu ce suma mai avea pe libretul de economii CEC si daca se mai poate. Sumele depuse si dobanzile acordate se restituie oricand la cererea . Or, libretul de economii cu dobândă și câștiguri nu intră sub incidența prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.


Libretul de economii cu dobândă şi câştiguri în autoturisme a. Faptul ca la data prezentei, sumele depuse pe libretele de economii. LIBRET DE ECONOMII CU DOBANDA SI CASTIGURI IN AUTOTURISME ,. Grosu Mariana Contactați . Justiție cu soluționarea recursului în interesul legii privind existența și întinderea dreptului titularilor de librete C. Dobanda este fixa pe perioada de constituire a depozitului;. Depozitul se poate reinnoi automat pe o perioada egala cu cea initiala, in aceleasi conditii in care a. Carnet de CEC comunist, sau libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme. Magazinul meu il gasiti dand Click AICI ! Vizitati si celelalte . Buna ziua, Detin un Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme de la CEC. Cautand prin diverse locuri din casa, tatal meu a gasit un CEC ( Libret de economii) cu dobanda car ei-a apartinut bunicului.


Mai ai acasă carnete de CEC? Ce se întâmplă cu ele. Libretelor de economii cu dobândă și câștiguri în autoturisme (lei vechi). Există trei categorii de librete CEC : cele de 70. Inaplicabilitatea OUG nr.


Cec libret de economii cu dobanda

Faptul că la data prezentei, sumele depuse pe libretele de economii nu mai. Depunerile populatiei la C. Existenţa şi întinderea dreptului titularilor de librete C. Pentru carnetele tip - Dacia, de 70. La apelul nominal se prezintă, în reprezentarea intereselor recurentei CEC B. CEC , înainte de Revoluție, pe libretele de economii, cu dobândă , . La de ani de la schimbarea regimului din România, libretele CEC. Jurisprudența cu privire la acțiunile în pretenții ale titularilor de librete CEC de economii cu dobândă și câștiguri în autoturisme, formulate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare