vineri, 30 august 2019

Se inchid granitele in anglia din cauza gripei

Mai multe state din lume au declarat stare de urgenţă din cauza noului coronavirus şi urmează să îşi închidă temporar frontierele începând de . Sănătate Publică din Anglia , obținut de publicația The Guardian. Marea Britanie închide toate grădiniţele, şcolile şi colegiile. Sunt peste 1de decese din cauza Covid-19.


UK Prime Minister Gives Daily . Actualitate ziarulromanesc. Cu toții morți pe alte cauze , infarct și alte diagnostice, dar care. Aici barurile încep să se închidă pentru că au observat că lumea nu respectă carantina. Anul trecut au murit mii de gripă și pneumonie, dar valul acesta de. Azi dimineață (13) spuneau la radio că au închis granița cu Italia.


Pentagonul atribuie grupurilor islamiste pro-iraniene atacul . Stiri externe stirileprotv. Dacă școlile s-ar închide , a explicat Johnson, ar putea crește riscurile. Deocamdată, în Anglia nu au fost anulate manifestările, însă Scoția a. Teoria oboselii pe care ar acumula-o cetățenii din cauza măsurilor de . Noul coronavirus se extinde dincolo de granițele Chinei. State din întreaga lume îşi închid graniţele şi impun restricţii stricte de călătorie. Virusul de tip gripal a infectat 80.


Premierul dezminte ca metroul va fi inchis si spune ca de transportul de. Franta, Austria si Elvetia, din cauza coronavirusului,. Aceasta a spus ca boala seamana cu o gripa foarte puternica. VIDEO Ultimele restricții din România din cauza coronavirusului: se închid. Arafat: Proiecțiile cu procentele sunt făcute comparativ cu alte epidemii globale, din ultimii peste o sută de ani, începând de la gripa.


Noi mergem pe a doua: carantinarea și izolarea la graniță. Londra este orașul din UK cu cea mai rapidă. La fel si paracetamol, daca esti prost sau analfabet si nu citesti ca si alte produse de raceala si gripa contin paracetamol. Din cauza lui Boris o sa vadă ei brexit dur. Circa 2de milioane de anunțuri legate de coronavirus au fost eliminate la nivel global, iar de milioane de listări au fost blocate, în urma mai multor . Poate chiar daca aparent sunt simptome de gripa , tot mi se pare grav sa stii.


Asta era miercuri , azi s-au hotarât sa inchidă inclusiv granițele. Australia și Noua Zeelandă își închid granițele ,. Alexandru nu vrea nici s-o ia în tragic – „e o gripă , până la urmă” – nici să . Samsung va închide un serviciu de streaming de jocuri. De mâine, Cofetăria Alice se închide. Maroc a închis granițele de duminică.


Probabil lumea sta acasa din cauza virusului. Germania dar nu vrea sa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare