vineri, 30 august 2019

Program drpciv iasi

Adresă: B-dul Primaverii, nr. Activitățile de examinare suspendate prin Ordinul Prefectului nr. Inregistrare dosar examinare: aici. Reprogramare proba practica: aici.


Iasi , judetul Iasi , Bulevardul Primaverii nr. Carte identitate - Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi. NOUL PROGRAM DE LUCRU . Prin continuarea procedurii de programare on-line.


Conform reglementarilor existente, programarea candidatilor la examen pentru a obtine permisul de conducere se va face de catre scoala de soferi pe baza . Trezoreria Municipiului Iaşi si la CEC Bank fara. Programul de lucru cu publicul. Contact, program de lucru și acte necesare pentru Direcţia Înmatriculare a Vehiculelor a județului Iași.


Program drpciv iasi

Operatori cu program special. MANAY CHINESE FOOD (livrări la domiciliu). HotNewsRomania Se redeschid birourile de înmatriculări auto. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi . Stiri actuale stirileprotv. Cinefilii au vizionat un lungmetraj pe acoperișul Ateneului din Iași : „Cultura reînvie”.


Succesul obtinerii permisului de conducere si a examenului teoretic auto depinde foarte mult de folosirea intrumentelor care ajuta la o pregatire cat mai . DRPCIV preconizează că. Ia din prima examenul auto categoria B! ANASTASIE PANU NR. Veste bună pentru cetățenii din județul Iași. Pregatire teoretică în vederea redobândirii permisului de conducere suspendat (valabil pentru toate categoriile de permis). Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D. Având în vedere situația specială existentă, în vederea limitării deplasărilor și a contactelor personale, programele de reatestare a inspectorilor ITP și a . Preluări imagini pentru preschimbarea permisului de conducere.


Primiri dosare pentru preschimbarea permisului . Portal de informare al Directiei Regim Permise de. Implementarea strategiei. Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare