vineri, 18 octombrie 2019

Certificat de stare civila

Cui se eliberează certificatele de stare civilă (duplicat - naștere, căsătorie, deces )? ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE STARE CIVILĂ. Cererile pentru eliberarea altor certificate de stare civilă se pot depune personal sau prin împuternicit cu procură specială, autentificată la un notar public. Eliberarea certificatului privind starea civilă. Certificatului de celibat se eliberează în maxim de zile. Cererea se depune la starea civilă.


Certificat de stare civila

Pe baza actelor de stare civilă se eliberează certificate de naştere şi de. Cererile privind procurarea şi eliberarea certificatelor de stare civilă ale . Minorilor cu vârsta de . Petentul se prezintă la sediul Biroului de Stare Civilă şi completează o cerere pentru eliberarea noului certificat în care menţionează în mod amănunţit . Acestea sunt documente care au aceeași putere doveditoare ca și certificatele de stare civilă și se folosesc de către titulari și persoanele îndreptățite în fața . Documentele necesare pentru eliberarea certificatelor de stare civilă. României a certificatelor de stare civilă eliberate.


TRANSCRIEREA CERTIFICATELOR DE STARE CIVILĂ. Acte necesare pentru transcrierea certificatului (extrasului) de naştere . Pentru transcrierea actelor de stare civilă se parcurg următorii pași: Traducerea şi autentificarea certificatului eliberat de autorităţile străine. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. OfiŃer de stare civilă , din. Nota: Persoanele care au atat actul de identitate, cat si certificatul de stare civila pierdut, furat sau distrus pot obtine un nou certificat de stare civila astfel: . Intocmeste, pastreaza, tine evidente si elibereaza, in sistem de ghiseu unic, certificatele de stare civila , carte de identitate si carte de alegator. Oficiul de Stare Civilă.


Actele necesare la depunerea Declaraţiei de căsătorie: – Actele de identitate (original şi copie). Pentru înregistrarea actelor de stare civilă şi eliberarea certificatelor de stare. Starea civilă se dovedeşte cu certificatele de stare civilă eliberate pe baza . Transcrierea certificatelor și a extraselor de stare civilă se efectuează cu aprobarea primarului unității administrativ-teritoriale de la locul de domiciliu al . Actul de identitate - copie xerox;. La cererea persoanelor fizice interesate se pot procura din România, prin intermediul oficiului consular, DUPLICATE sau EXTRASE MULTILINGVE ale certificat. Este vorba de a găsi o soluție comună, cum ar fi adoptarea unui certificat european de stare civilă , pentru a face față situației problematice actuale . De cele mai dese ori , certificat de starea civilă este solicitat în vederea încheierii căsătoriei peste hotarele Republicii Moldova.


Livretul militar al decedatului – pt bărbaţii până . Actele de stare civila ale cetatenilor romani intocmite in strainatate, la autoritatile locale competente, se. SOLICITAREA UNUI CERTIFICAT DE STARE CIVILĂ (NAŞTERE, CĂSĂTORIE, DECES, DIVORȚ, EXTRAS MULTILINGV):.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare