luni, 28 octombrie 2019

Programare examen auto constanta

Activitățile de examinare suspendate prin Ordinul Prefectului nr. Incepând cu data de 17. Mai multe detalii aici.


Programare examen auto constanta

Pavilionul Expoziţional Constanţa ). SRPCIV Constanța recomandă tuturor, cu insistență, această posibilitate de programare , pentru o mai fluidă organizare a activității și un . Puteți merge și fără programare , dacă e liber sunteți primit. Programare DRPCIV pentru examenul auto. De astazi, instructorii auto din Constanta ies pe strazi cu masinile-scoala, dupa doua luni in care. Cine are prioritate la examenul pentru permis - 15.


Examenul de cunoaştere a regulilor de circulaţie poate fi susţinut doar de conducătorii auto cărora le-a expirat perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare. Cetățenii se prezintă cu 2-minute înainte de ora de programare , se duc. Conform programarii facute actele se depun . Serviciul de Permise Constanța lucrează cu de angajați, urmând.


Numai la Direcția Generală de Regim Permise și Înmatriculări Auto sunt . Cam asa are loc examenul de oras pentru obtinerea permisului auto categoria B Discovery life. Timpii de programare au fost reduși considerabil în urma angajărilor. Permis de conducere Examen permis auto Permise si inmatriculari . Eu si multii altii aveam examenul teoretic maine 18.


Daca am programare la examenul teoretic auto pe data de 2aprilie . De-abia la sfârșitul lunii octombrie, Direcție de Pemise Auto va avea personal suficient. A fost programată să susțină examenul scris, sala cum se spune popular, în luna februarie. Scandal în Constanţa ! Contact, program de lucru și acte necesare pentru Direcţia Înmatriculare a Vehiculelor a județului Constanța. Primăria Municipiului Constanța a venit în sprijinul constănțenilor, . Agenția Teritorială ARR Constanța.


Adresa: B-dul Mai, nr. Iowemed Medicover - Centrul medical in judetul Constanta cu peste specialitati medicale si chirurgicale-policlinica si ambulatoriu de specialitate. Obtine permisul auto foarte rapi invatand de la profesionistii nostri! Beneficiile cursantilor. Vino la noi si beneficiezi de materiale didactice GRATUITE si . Fisa Medicala pentru permis auto poate fi obtinuta rapid la clinica Sammarina Medical Constanta.


Fisele se elibereaza pentru: Persoanele care . Tractari - Tractari auto Constanta Bdul Aurel Vlaicu, nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare