vineri, 4 octombrie 2019

Concursuri f64

Vrei să câștigi un monitor Acer B277? Tematica concursului. Concursul este intitulat Diferit prin fiecare detaliu. Te așteptăm să înscrii cele mai bune imagini automotive din portofoliu.


Am lansat o nouă provocare pentru comunitatea foto, un concurs în care câștigătorii beneficiază de feedback sau critică foto din partea unor . Indiferent că vorbim de vacanțe în locuri exotice sau în orașe de un farmec aparte, . Suntem încântați să anunțăm câștigătorii concursului Critica Foto - Fotografia de peisaj, concurs jurizat de fotograful Dan Mirică. Premiile constau în printuri de calitate profesională, format A cu fotografiile înscrise în concurs. La finalul concursului, se vor alege imagini câștigătoare dinte cele.


Creative Fashion Photography în platforma de concurs F! Find this Pin and more on Beautiful by Catalin Popescu. Concursuri , surprize, vacanțe de vis și oferte imbatabile de la F! Super tele, super distanță și super capturi cu reducerea de la Tamron SP. Cine iubește și lasă… în wishlist poate câștiga un citybreak oriunde în Europa! Adaugă orice produs în whishlist-ul tău de pe Fși poți . Romania, Places To Visit, Europe, Traditional, Celestial, Sunset, Country,.


Locul II: un cititor de carduri oferit de . Castiga un city break oriunde in Europa. Tip concurs : tragere la sorti . Aici vei gasi toate concursurile foto F64. Sony Days – Explorează fără limite.


Vezi concursurile active aici. Aboneaza-te la newsletter-ul F64. Campania se desfăşoară în România, între. Mai mult, Fsi Sony organizeaza un concurs special dedicat iubitorilor de fotografie, deoarece ne dorim ca Decembrie sa fie o sarbatoare memorabila. Catigatorii concursului foto Prima Evadare si Fsunt mai . Pe octombrie, la Crystal Palace Ballroom, conferinta FPhoto Story, o zi întreagă de discuții despre fotografie.


Concursuri f64

De toate felurile, pentru . Organizatorii concursului foto F- Prima Evadare au desemnat câștigătorii. Selecțiile fotografilor pentru concursul Prima Evadare – F64. Ariston te invită să te înscrii la concursul foto „Confortul la români”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare