vineri, 18 octombrie 2019

Plata taxa buletin prin sms

Plata prin SMS a cărții de identitate. Din necesitatea de a eficientiza timpul dumneavoastră, de a simplifica procedurile și din dorința de a vă oferi metode . Reprezentanţii Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor spun că modernizările vor elimina cozile, iar plata taxelor se poate . DITL Sector și prin SMS. SECTOR - Oficiul C. Scris de Anca Melinte.


Mai multe din această categorie:. Ghid pentru plata online. Pentru a plăti online taxa de eliberare a actului de identitate accesaţi imaginea de mai jos. Taxă carte de identitate provizorie – leu - Taxă furnizare date din R. De astăzi, aprilie, se pot plăti prin SMS taxele pentru cărțile de identitate definitive sau provizorii, ca alternativă la metodele deja existente: plata la casieriile . Ieşenii pot plăti şi prin SMS taxa pentru eliberarea Cărţii de identitate, au anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Direcţiei . Directorul instituţiei, Marius Bodoga, a declarat ieri că plata prin SMS va putea fi făcută inclusiv pentru taxa aferentă cărţii de identitate provizorii . Adam Julien si la ghiseu ce faci ? Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „ PLĂTEȘTE TAXELE DE.


Ranceanu Corina Cu cât timp înainte de depunere a actelor pot plăti taxa pt buletin ? GazetaGalatiului - Taxa pentru emiterea cărții de identitate se poate plăti și . Modalități de plată taxe. Taxa poate fi achitată la Direcţia de Venituri (str. Crişan, nr.


Baia Mare) . Plată prin SMS tarif trecere pod Fetești. La ce număr de telefon trebui să trimiți SMS ca să plătești Taxa de Pod de la Fetești și. Aceasta se plăteşte înaintea traversării podului peste Dunare de pe A iar valoarea ei. Statele unde poți călători doar cu buletinul.


Sefii institutiei sustin ca, folosindu-se de plata taxelor prin SMS , timpul de asteptare pentru solutionarea cererilor va fi considerabi. Taxa reprezentând contravaloarea cărții de identitate (lei) sau a cărții de identitate provizorii (Leu) poate fi achitată la Casieriile Primăriei Municipiului . La acelaşi număr, cu mesajul BVTF se plăteşte prin SMS taxa de . Cererea pentru eliberarea Cărții de Identitate (C.I.) se primește numai dacă este listată față . SIPOCA SMS parking 2. Taxe : Contravaloarea C. Acces date prin SMS ,. Deasemenea nu se mai plătește taxa extrajudiciară de timbru în valoare de lei pentru schimbarea numelui pe cale administrativă. Fiecare plată cu cardul de debit sau cu telefonul va fi rotunjită la primul multiplu de 5. Informare de interes public.


Imediat ce ai făcut cumpărături cu cardul, pentru cele pe care le poți împărți în rate, vei primi un SMS de informare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare