vineri, 3 aprilie 2020

Inregistrare registru unic de control

Ce este registrul unic de control ➦Care sunt actele necesare. Este bine sa fie bagat direct pe . PFA registrul unic de control postări mar. Registrul unic de control postări sept.


Inregistrare registru unic de control

Contabilitate fiscalitate monografii. Este necesara eliberarea unui nou certificat de inregistrare in cazul. Sa achizitionezi de la ANAF cate un registru unic de control pentru sediul social si pentru . Acte necesare pentru achiziționarea registrului unic de control. Forum 1 contabilitate.


Consultanta pentru registru unic de control - Unde se inregistreaza registrul unic de control ? I: Unde se inregistreaza registrul unic de control ? Trebuie sa fie la indemina controlorilor ori de cite ori o cere. Compartimentul de avize şi . Continuarea navigarii pe acest site . Persoanele juridice inregistrate la Recom au obligatia sa tina registrul unic de control si sa-l prezinte organelor de control, conform Legii nr. In conformitate cu dispozitiile Legii privind registrul unic de control , care a intrat in vigoare in data de iulie. REGISTRUL UNIC DE CONTROL care se.


Inregistrare registru unic de control

Achizitionarea registrului unic de control pentru sediile secundare:. Acesta este parte a Sistemului Integrat de Administrare şi Control şi element comun cu . Stabileşte modul de derulare a activităţii de control la furnizorii de servicii medicale în. Tip document: Documente şcolare. Fişier: Download file: 17-6-Reg unic. Certificatului de Inregistrare Fiscala, pentru celelalte . Documentele necesare pentru obtinerea unui registru unic de control : - cerere, - copie CUI societate comerciala, - delegatie pentru persoana care face . Trebuie procurat in maxim de zile de la inregistrarea la societatii.


Nu circulă, fiind document de înregistrare contabilă. O PFI se identifică la ANAF printr-un Cod de Înregistrare Fiscală (CIF),. Acest document va tine evidenta controalelor facute de organele de control la o societate comerciala.


Inregistrare registru unic de control

CIF valid cifra de verificare va trebui să corespundă cu cifra de control a CIF inițial. A TRADUCERII REZULTATE DIN ÎNTREBAREA DE . Codul EIC (Energy identification Code) este un cod unic. Declaratia de inregistrare fiscala a sediului secundar se intocmeste prin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare