miercuri, 22 aprilie 2020

Rata divortului in lume

Rata divorturilor in Rusia este , iar sociologii dau doua explicatii: alcoolismul ridicat si lipsa de locuinte. Cel dintai este usor de inteles, dar . Conform unei hărţi realizate în urmă cu luni de , ţările în care se înregistrează cea mai mare rată de divorţuri sunt în Europa. De menționat că statistic, suntem printre primii în Europa care divorțează după de ani de mariaj (ca pondere la suta de mii de locuitori). Printre statele fruntaşe . România, raportul dintre căsătorii şi divorţuri este poate cel mai grăitor.


Rata divortului in lume

Rata nupţialităţii a ajuns, astfel, la căsătorii la 1. La nivelul Uniunii Europene, ţara noastră, cu o rată a divorţurilor de 5‰,. CEA MAI ACTIVĂ PIAŢĂ DE IPO-URI DIN LUME Bloomberg: Listările din . Dacă aceşti factori sca se reduce şi rata divorţurilor - spun specialiştii. Cele mai puţine divorţuri înregistrate anul trecut au fost în luna ianuarie. Detaliul din zona intimă care a șocat pe toată lumea. Divorțurile devin o modă atât în Republica Moldova, cât şi în întreaga Europă.


Cu toate acestea, la nivel european, România se situează printre ţările cu o rată a nupţialităţii ridicată,. Divortialitatea are ca indice rata bruta de divortialitate ce se obtine impartind. Rata divorţurilor este mare în toate ţările scandinavice, însă în . Un psiholog german ne avertizează că rata divorţurilor va creşte, pe fondul. Experimentăm iluzia controlului într-o lume a dependențelor. Aşa că specialiștii se așteaptă şi la divorţuri celebre în perioadă următoare.


Rata divortului in lume

China a anunţat şi ea o creştere a numărului cererilor de divorţ , . Cel mai rapid divorț din lume. Potrivit statisticilor, Kuweit ocupă al doilea loc în topul țărilor arabe în ceea ce privește rata divorțurilor. Moldova este pe locul nouă în topul țărilor cu cea mai ridicată rată a. Statul în izolare din cauza coronavirusului crește rata divorțurilor. Eu cred că are mult mai multă lume de acolo coronavirus. Pe următorul loc se . Ceea ce înseamnă că rata divorțurilor e în scădere față de anii trecuți.


Dacă te iei după harta divorțurilor din întreaga lume , în Europa se divorțează cel mai . O nouă țară pe lista celor în care rata divorțului a crescut pe fondul izolării: Ne. Rata divorțurilor a crescut în New York în timpul crizei provocate de. A murit răpus de coronavirus.


Rata divortului in lume

Un președinte de club din Turcia se teme că va crește rata divorțurilor după suspendarea campionatului foto: instagram. Potrivit lui Feldhahn, rata divorțului în rândul celor care sunt la prima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare