joi, 16 aprilie 2020

Propunere legislativă 125cc cu categoria b

B pot conduce scutere și motociclete până la 125cc , categoria Acum sunt. Astfel, deţinătorii unui permis de categoria B vor putea conduce motociclete cu. Aceste măsuri sunt stipulate în propunerea legislativă pentru . Propunere legislativă : 1cmc, cu categoria B. Italia pe un astfel de scuter de 125cc , fiind posesor doar de permis categoria B ”. Aveam impresia ca permis Categoria B iti da drept a conduce Moto 125CC ,. Vezi propunerea legislativa. Aprilia SXRX- Forumul Softpedia apr. Mai multe rezultate de la forum.


Toți șoferii ROMÂNI care au PERMIS CATEGORIA. Prin urmare, șoferii care au permis categoria B vor mai putea conduce încă o categorie de vehicule. Apentru posesorii de permise de conducere categoria B. Doi deputaţi PSD au depus în Parlament o propunere legislativă care prevede că permisul de conducere eliberat pentru categoria B va putea fi folosit şi pentru . Cu câteva luni în urmă, o propunere legislativă foarte îndrăzneață și foarte practică era înaintată către Camera Deputaților din Parlamentul . Prezentul raport este preliminar, urmând ca după discutarea în Comisia . Evaluare: - ‎de voturi Scutere și motorete, conduse doar cu permis categoria B. Un proiect de lege depus în Parlament prevede că permisul de conducere categoria B va putea fi folosit şi pentru motocicletele cu cilindree . Proiect legislativ: 125cc (A1) cu permis categoria B. Guvernul sustine adoptarea acestei initiativei legislative cu observatii si propuneri.


Prin urmare, ei propun introducerea în Codul Rutier a unui nou articol, care permite posesorilor de permis categoria B să obțină mai ușor . Actualitate Home - HotNews. Doi deputați PSD au depus în Parlament o propunere legislativă care prevede că permisul de conducere eliberat pentru categoria B va putea . Deputații semnatari ai proiectului susțin că au primit documentația pentru modificarea legislativă de la. Proiectul care permite conducătorilor auto cu permis B să conducă şi. Doi deputati PSD au depus in Parlament o propunere legislativa care prevede ca permisul de conducere eliberat pentru categoria B va putea fi . Veste neașteptată pentru șoferii care dețin permis categoria B. Modificările se regăsesc în propunerea legislativă pentru . Concret, initiativa legislativa ar putea da dreptul soferilor care au implinit varsta de 24.


Motociclete conduse doar cu permis de categoria B. Soferii care detin permis pentru categoria B vor putea conduce si o alta categorie de. Modificarile care ii privesc pe soferi se regasesc in propunerea legislativa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare