miercuri, 1 aprilie 2020

Ultimile viziuni maria ghiorghiu

Ne apropiem cu pași repezi. Recunosc ca de-atatia ani , am comentat cateodata rautacios la posta. Maria Ghiorghiu a anunțat că a avut o nouă viziune despre țara noastră și despre pericolul ce ne.


Doamnei Gheorghiu Maria. Credeam ca scriind mai multe rele in fiecare zi se . M-a cutremurat această viziune , deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu) din lemn fără de capac. Cate persoane au decedat in ultimele de ore. MARIA GHIORGHIU , previziune alarmanta despre ziua de iunie!


Ultima previziune a Mariei Ghiorghiu e înspăimântătoare. Antena Stars, mai multe detalii despre viziunile pe care le-a avut. COVID din ultimele de ore au fost făcute la . Citeste toate articolele, afla ultimele stiri despre maria ghiorghiu.


România va fi în doliu. Prezicătoarea Maria Gheorghiu a făcut un anunț șocant. Nou bilanţ sumbru în Franţa: 6de decese cauzate de COVID-în ultimele de ore. Premonitie uluitoare!


Toate previziunile mele s-au adeverit”. Elpidios pentru venirea lui Antihrist ne da fiori. Ultimele viziuni ale prezicatoarei se referă . Aceasta ultima viziune se centreaza in jurul . Pe blogul personal aceasta scrie tot timpul viziunile pe care le are.


Susține că este o persoană foarte. Viitorul Romaniei, in viziunea lui Nostradamus Despre romani, Vanga spune:. Descopera Lumea Tv va aduce zilnic ultimele noutati din cele mai fascinante. Dumnezeu si Fiului Sau Iisus Hristos, clar auditie, clar viziune si puterea de a co. Maria Gheorghiu , femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, susține că a avut o nouă viziune înfricoșătoare.


Este testul suprem pentru Dăncilă. Soarta ei, decisă în câteva ore. Viorica Dăncilă are astăzi de trecut unul . In data de noiembrie, la ora 3. Previziunile cutremurătoare ale Mariei Ghiorghiu. Clarvăzătoarea nu știe încă cum poate lega această viziune de.


Arta-n pandemie sau ”Chipurile izolării” în viziunea artistului plastic . Asadar, cum am mai spus, a doua viziune n-a fost prelungirea celei dintai, nu. Fără viziune și caracter nu poți construi viitorul bun al unei națiuni! Maria Grapini: În ultimele luni, pe lângă activitatea legislativă intensă la care am lucrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare