luni, 20 aprilie 2020

Sarcinile elevului de serviciu

Sarcinile elevului de serviciu

Elevii au obligația să execute serviciul pe clasă conform planificării care este făcută de diriginte şi . Orice modificare survenită va fi . Preia clasa cu minute înainte de începerea programului şi . RESPONSABILITĂȚILE ELEVULUI DE SERVICIU PE ŞCOALĂ. Elevii de serviu pe şcoală au datoria: să respecte programul întocmit de diriginte şi aprobat . Statutul elevului din 10. Sarcinile elevului de serviciu. CNIC care îndeplinesc calitatea de elev de serviciu pe școală. SARCINILE PROFESORULUI DE SERVICIU și ALE ELEVILOR DE SERVICIU.


Sarcinile elevului de serviciu

Respectă programul de . Corectarea lucrărilor de evaluare şi caietelor de teme ale elevilor. Elevul de serviciu aflat la intrarea principală nu va permite accesul elevilor la intrarea. Marţi şi joi: - 10. Unitatea şcolară asigură supravegherea preşcolarilor sau a elevilor, până la venirea.


Vezi sarcinile elevului de serviciu pe scoala postliceala descrierea jobului, responsabilități și cerințe. Neîndeplinirea sarcinilor se pedepseşte cu prelungirea perioadei de serviciu cu trei zile. Serviciul pe scoala al elevilor este . La începutul fiecărui an şcolar elevul primeşte . Secţiunea VI Catalogul elevilor în sistem informatizat. Atribuţiile profesorilor de serviciu : a) Vor supraveghea elevii . Obligatiile elevilor (extras Regulament Intern)- ANEXA 1. Elevii claselor VII-VIII efectueaza serviciu pe scoala intre orele 7. Femeile de serviciu , muncitorul de întreţinere, paznicul muncesc mult să te ajute pe.


Programarea elevilor de serviciu în şcoală este făcută numai de către dirigintele clasei, care îi instruieşte pe elevi în legătură cu sarcinile specifice. Dupa ultima ora de curs de la gimnaziu cadrul didactic de serviciu are obligatia de a incuia cataloagele in dulap. Graficul serviciului pe scoala si atributiile cadrelor didactice si ale elevilor de. Conducerile unităților de învățământ vor elabora fişa cu sarcinile ce revin profesorului de serviciu , elevului de serviciu , pedagogului de serviciu ,. Tabel cu planificarea zilnică a elevilor de serviciu ;. Prevederile prezentului regulament se aplică elevilor, cadrelor didactice, personalului nedidactic,. Elevii solicită de la secretariat caietul elevului de serviciu, clopoţelul, ecusoanele;.


Apple School Manager este un serviciu gratuit bazat pe web care îi ajută pe. Aplicația Teme școlare permite profesorilor și elevilor să partajeze și să. Iar elevii au un singur loc în care să își vadă sarcinile , să își . Comisiei de urmărire a disciplinei elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare