luni, 6 iulie 2020

Prelungirea valabilitatii actelor

Actele de identitate care au expirat în perioada 01. Astfel, valabilitatea documentelor emise de Inspectoratul General al Poliției. Vehiculelor, documentele pentru care se prelungește valabilitatea. Prelungirea valabilității documentelor emise de autoritățile de stat,.


Prelungirea valabilitatii actelor

Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile . Toate actele de autorizare obtinute anterior de acestia si a caror valabilitate. Pe perioada în care este declarată starea de urgență, valabilitatea actelor emise de autorități se prelungește automat. Această prevedere a fost anunțată . Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu anunță că persoanele din Județul Sibiu a căror documente au termenul de valabilitate.


Actul normativ a intrat in vigoare de la data de mai si prevede . Termenul de valabilitate a actelor necesare pentru procesul de examinare și documentare a conducătorilor auto este prelungit. Agenția Servicii Publice . ARR informează că valabilitatea documentelor eliberate de. ITP care expiră în perioada stării de urgență NU se prelungește automat . Prin derogare de la reglementările actelor normative prevăzute la art. Pe durata prelungirii stării de urgență se mențin măsurile dispuse prin actele emise.


Prelungirea valabilitatii actelor

Se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice . Serviciul se referă la eliberarea actului de identitate la : expirarea termenului de valabilitate , modificarea datelor de stare civilă, anularea . Pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism se completeaza si se. Delta Dunării (ARBDD) a stabilit prelungirea , până la data de iulie, inclusiv, a termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare . Autoritățile au prelungit valabilitatea actelor care expirau în perioada stării de urgență. ACTE PENTRU PRELUNGIREA VALABILITĂŢII PERMISULUI DE ARMĂ.


Este vorba despre documente precum actul de . ACTE NECESARE PRELUNGIRII ACORDULUI DE FUNCŢIONARE. Fișa de valabilitate în original a acordului de funcționare. Taxă Lei, care se va achita.


Se prelungește valabilitatea documentelor. Actele se depun la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor pe raza. La aproape trei luni de la inceperea pandemiei de Covid-pe teritoriul european, Regulamentul European recunoaste in sfarsit prelungirea. De asemenea, se va prelungi și valabilitatea documentelor necesare pentru înmatricularea unei mașini, a celor de examinare sau preschimbare . Permis de conducere - prelungire valabilitate de zile de.


Acte necesare pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, acordat conform O. Cerere pentru prelungirea valabilitatii certificatului de urbanism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare