marți, 7 iulie 2020

Serbia deschide granitele

Serbia deschide granitele

La granița terestră româno-sârbă sunt deschise în prezent traficului rutier de. Frontierele Serbiei sunt deschise de vineri pentru toţi străinii, fără testare sau carantină, transmite dpa, citată de Agerpres. Oficialii din Atena au declarat că toate călătoriile non-esenţiale din Serbia vor fi. Serbia a decis să-și deschidă granițele pentru cetățenii străini. Serbia și Bulgaria își deschid frontierele pentru cetățenii străini.


Ce restricții au fost ridicate. Vecinii noștri deschid granițele total! Lista țărilor pentru care UE își deschide granițele. Maroc, Noua Zeelandă, Rwanda, Serbia , Coreea de Su Thailanda, Tunisia și Uruguay . Serbia și-a deschis frontierele astăzi, renunțând la restricțiile impuse pe perioada pandemiei de Covid-1 fără carantinare sau testare, . Acum ore - În baza datelor publicate pe site-ul Covid-19. Austria a decis să nu deschidă granițele pentru intrarea cetățenilor din Serbia , precum și a altor țări din Balcanii de Vest, cu excepția . Republica Serbia până astăzi la ora 15.


Guvernul de la Belgrad a decis joi sa ridice . Tunisia - redeschide granitele pentru calatoriile in scop turistic. Fiecare hotel se va putea deschide pentru turisti, de indata ce-si vor putea . Bosnia și Herțegovina a luat decizia de . Sunt acceptate zborurile din Germania, Italia, Marea Britanie, Serbia ,. Tara si-a deschid granita cu Italia din iunie, insa pentru regiunea . Din iunie, Austria deschide frontierele cu statele membre Uniunii. România, Slovacia și Serbia , accesul fiind . Sfaturi de călătorie, informații privind măsurile sanitare la frontierele Schengen.


Ungaria respinge solicitarea UE de a-și deschide granițele pentru țări din afara blocului comunitar, cu excepția Serbiei. Granița cu Italia se va deschide marți, însă pentru regiunea de nor. Din iunie Estonia are deschise graniţele pentru toate statele EU,.


Tensionarea relaţiilor dintre Serbia şi Muntenegru IV. Guvernanții din Serbia au decis, astăzi, să deschidă granițele , pentru toți străinii, fără nicio restricție. De la izbucnirea pandemiei, . Serbia , situația este la fel de serioasă și în sud-estul țării, mai exact în Niš.


Autoritățile au decis cu toate acestea să deschidă frontierele. Grecia închide granițele pentru sârbi din cauză că în țara vecină cu. Deschide meniul principal.


Suspendat până la o notificare ulterioară (este posibil să existe zboruri de ieșire). Statele membre nu pot deschide granițele cetățenilor unei țări UE, dar. Germania, Slovacia, Serbia , Slovenia și Croația pot intra în țară. Bulgaria deschide granitele si renunta la carantina pentru cetatenii din.


Reacția vine după ce autorităţile de la Podgorica au refuzat să deschidă frontierele pentru persoanele din Serbia , unde infecția cu COVID-19 . Ungaria deschide granițele doar pentru Serbia , nu și pentru celelalte țări extracomunitare recomandate de Bruxelles. Bulă turistică: Bulgaria, Grecia și Serbia își deschid frontierele comune. Europa Libera, iulie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare