marți, 28 iulie 2020

Servici dex

Servici dex

Cuvântul servici nu este în dicționar. SERVÍCIU, servicii , s. Zece ani de serviciu. A renunța la serviciile cuiva. DOOMa acceptat pentru prima dată și forma topogan.


Servici dex

Servici nu există în DEX. Acțiunea, faptul de a servi, de. Forma atestată de DEX este serviciu și nu servici. Cod fiscal, prestarea de servicii este definită ca orice operaţiune care nu constituie livrare de bunuri.


Definiție: conform art. Nominativ-Acuzativ, serviciu , servicii. Articulat, serviciul, serviciile. Genitiv-Dativ, serviciului, serviciilor. Vocativ, serviciule, serviciilor . Pluralul cuvântului este servicii , cu forma articulată de plural serviciile.


Se introduc in DEX tot felul de cuvinte străine , dar pe ale strămoșilor . A fi (sau a se pune) în serviciul . Menajera, femeie de serviciu intr-o casa . Combinaţia prestabilită a cel puţin două dintre următoarele trei grupe de servicii , cu condiţia ca durata neîntreruptă a acestora . Inopinant- forma corectă a cuvântului este inopinat şi înseamnă, conform . A presta (un) jurământ = a depune . Bonus: service şi declinarea dumisale: service-ul, service-ului, . Periodică a Aparatului Dumneavoastră Prelungește Viața Acestuia! Includ instalaţiile de utilitate publică, precum sistemele de canalizare, de gestionare a deşeurilor, de aprovizionare cu energie electrică şi apă, şi serviciile. Samsung Global Goals. Prestator de servicii - vezi definitia si expresiile asociate. Dictionar online juridic Rubinian, dictionar de afaceri, economic, marketing, resurse umane.


Ca o definitie scurta, termenul de concierge se traduce prin asistent personal. Abuzul in servicii este reglementat ca infractiune in art. Cod penal, dupa cum urmeaza: (1) Fapta funcţionarului public care, . Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi un serviciu mai receptiv și mai.


Servici dex

Deloitte este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe . Ai incluse in pachet servicii de asistenta tehnica pentru reparatii in cazul defectiunilor la instalatia electrica si. Scurt DEX al serviciilor din E. Care este forma corectă de plural a substantivului serviciu ? Contractul de prestari de servicii este contractul prin care o parte, numita prestator, se obliga sa presteze servicii unei alte parti, numite .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare