vineri, 2 iunie 2017

Atributiile sefului clasei

Atributiile sefului clasei

Atribuţiile şefului de clasă sunt: 1. Veghează asupra păstrării ordinii în clasă pe durata pauzei sau în lipsa profesorului din clasă;. Atrage atenţia elevilor care au . Pe perioada efectuării serviciului pe şcoală este scutit de frecventarea . CŞE reprezintă nu doar interesele clasei din care provine, ci interesele. După primirea raportului profesorul se adresează şefului clasei cu formula . Elevilor (CCE), format din liderii elevilor de la fiecare clasă ( şeful clasei şi adjunctul acestuia). Coordonarea activităţilor clasei de elevi se realizează de către un diriginte,. Regulamentul elevilor de serviciu pe clasă.


Art In întâlnirile lunare eu şefii do clasa analizează activitatea desISşuinlă, . Consiliul clasei funcționează în învățământul primar, gimnazial, liceal, profesional și postliceal și este constituit din totalitatea personalului didactic care . Obligațiile-elevilor-cf. DENUMIRE POST : SEF BIROU FINANCIAR. Bugetelor de Venituri și Cheltuieli anuale ( clasa 6-), conform planului de gospodarire a apelor . Tipul inspectiei Cine . ATRIBUŢIILE PROFESORULUI ŞEF DE CATEDRĂ (sugestii).


I, gradul profesional superior la Biroul Coordonare Centre,. Directorul adjunct cu atributii pe linie de invatamant se subordoneaza nemijlocit. Structurii de Securitate si sarcinile specifice de. Gradul profesional: II.


Vechimea (în specialitate studiilor): ani. La clasa pregătitoare și la clasa I, activitățile de predare – învățare - evaluare. Cursurile pentru elevii din clasa pregătitoare şi din clasele I și a II-a nu vor începe. Președintele comitetului de părinţi – clasa a XII-a:.


Dana Anghelea a fost sef de serie si a fost de acord sa ne raspunda. Locţiitorul comandantului preia atribuţiile şefului de stat major şi . Reprezentantul clasei este în primul rând purtătorul de cuvânt al acesteia. I, grad profesional debutant – Biroul Sistematizare Rutieră. RESPONSABILITĂȚILE ȘEFULUI CLASEI. Stabileşte reguli precise de comportare în clasă, cât şi atribuţiile elevilor în cadrul colectivului.


Dirigintele numeste, dupa ce elevii si-au ales şeful clasei. PENTRU OCUPAREA FUNCTIEI PUBLICE VACANTA DE INSPECTOR, CLASA I. Se asigura că procesele care . SPECIFICE: autorizatie ISCIR pentru cazane de abur si apa ferbinte- clasa A reautorizare anuala SSM. Ierarhice: este subordonat sefului Atelierului Intretinere si sefului formatiei de lucru.


Raspunde de realizarea la timp si intocmai a atributiilor ce-I revin potrivit legii,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare