vineri, 23 iunie 2017

Stiri din franta video

Stiri din franta video

Citeste ultimele stiri despre franta pe StirileProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje. Momentul în care doi băieți au sărit de la etajul să scape de un incendiu și au fost prinși de . Preşedintele Franţei Emmanuel Macron a anunţat luni, în cursul unei. O vulpe a rămas blocată într-un service auto din Brașov. VIDEO - Doi copii din Franța s-au salvat dintr-un incendiu sărind de la etajul . Franța : Incendiu la Catedrala din Nantes, intervenția pompierilor - video.


Stiri din franta video

Un incendiu a izbucnit în. Franta , dupa ce l-au insultat pe ministrul de Interne: Darmanin,. Diferente majore in mijloacele de transport in comun ( Video ). Vara dictatorilor: supraomul Lukașenka învinge virusul, pe când Franța deplânge moartea unei figuri a feminismului. Your browser does not currently recognize any of the video formats . IOHANNIS SI ORBAN, LA RECEPTIA DE ZIUA FRANTEI. Ultimele știri și evenimente din presa despre Franța.


Parcul Herăstrău și Satul Francez atrag tranzacții imobiliare de… ore Un nou. Acum zile - Doi frați de și trei ani au reușit să scape cu viață dintr-un apartament cuprins de flăcări în orașul francez Grenoble după ce au sărit de la . Poliția din Franța a aruncat, marți, cu gaze lacrimogene în timpul unui protest al cadrelor medicale din Paris, în timp ce îngrijitorii și medicii . Franţa - Franța - Rezultate, program, echipă, statistici, foto, video şi ştiri - Soccerway. VIDEO ) Accident mortal în Franța : Un tânăr șofer român de TIR a intrat cu viteză într-un parapet. Anul acesta, Iulie, Ziua Națională a Franței , se va desfășura cu măsuri stricte, adaptate epidemiei de coronavirus.


Stiri din franta video

Defilarea de la Paris va . Acum zi - Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 1au fost declarați vindecați: 1în Germania, în Franța , în Japonia, în . Franţa este pe locul în lume în privinţa infectărilor cu noul COVID-19. Vezi ultimele ştiri. VIDEO Cum visa Ceaușescu să vândă Dacia în Canada. Proteste violente în centrul Parisului - VIDEO.


Proiectile, gaze lacrimogene, proteste la periferie şi baricade: mai multe incidente au . Peste o mie de persoane au fost reținute, sâmbătă, în Franța , iar la Paris, în urma . Declarația care a conținut toate măsurile luate de statul francez în încercarea de a combate răspândirea și. Un sindicat al muncitorilor Renault critică vehement faptul că modelul electric Dacia Spring va fi produs în China. Mașina trebuie asamblată în Franța , afirmă . Inundaţii devastatoare în Spania, Franţa şi Italia!


Stiri din franta video

Atenţie la maşinile înecate ce pot fi importate şi în Moldova. Laurent Schmidt, un artist digital din Franţa care are o fascinaţie pentru Dacia, şi-a . Comunitatea franceză din România a fost asemenea tuturor comunităţilor franceze din lume, surprinsă puţin de modul brusc în care a venit criza, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare