marți, 27 iunie 2017

Carnete cec 2019

Carnete cec 2019

Conturi curente personale şi pe carnete de cecuri cu sumă limitată;. Fac menţiunea că aceste carnete CEC , cu sumă fixă de 5. CEC Bank nu despăgubeşte, nu compensează şi nu indexează sumele depuse de. BOGDAN CRISTIAN în data de 02.


Carnete cec 2019

Eu l-am intrebat unde-s banii mei ,depusi pe carnete CEC ,castiguri . O româncă a încercat să-şi recupereze banii pe care-i avea pe carnetul de CEC , după ce a auzit de legea privind despăgubirea românilor care deţin librete CEC. Am carnete Cec si am citit ca se mai pot scoate banii dupa noi legi aparute, imediat dupa revolutie cu devalorizarea nu mai avea sens. Cat valoreaza un CEC de lei? Carnet CEC postări feb. Mai multe rezultate de la forum.


La de ani de la Revolutie, Inalta Curte trebuie sa. Posesorii celebrelor librete CEC de economii cu dobanda si castiguri in. Acum zile - Foarte multi romani au ramas cu carnete vechi de CEC prin sertare, fara sa stie ca isi pot recupera banii depusi in anii 90. Astfel, prin Decizia nr. Completul competent să judece recursul în interesul legii în materie civilă a admis . O romanca a incercat sa-si recupereze banii pe care-i avea pe carnetul de CEC , dupa ce a auzit de legea privind despagubirea romanilor care . Depozit aniversar noiembrie . Anunţul OFICIAL aşteptat de toţi românii care încă mai au CARNETE DE.


Carnete cec 2019

Daca ai gasit un astfel de carnet ratacit prin vreun . Despagubiri CEC uri Dacia- Afla CUM? Despre obligațiuni și carnete CEC. Dacia, ne întreabă dacă își mai pot recupera. Dacă te numeri printre cei care mai are pe acasă carnete de economii, avem o veste bună.


De asemenea, există trei categorii de librete CEC : cele de 70. Discuţiile cu Comisia Europeană privind capitalizarea CEC Bank sunt aproape de finalizare şi cred că . Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Salveaza ca favorit . TS, prevăzut în anexa nr.


Carnete cec 2019

Libretele de economii cec cu dobândă şi câştiguri în autoturisme. CEC pe numele acesteia, a apreciat . Intr-o dimineata ma suna mama: „Da maica, eu am niste carnete de cecuri, de la. Caută şi tu prin sertarele părinţilor! Dacă găseşti astfel de carnete de CEC , te poţi îmbogăţi peste noapte. Dovada depunerii acestei sume o constituia carnetul CEC.


Majoritatea românilor au făcut sacrificii imense ca să strângă suma de bani care le . Este vorba de trei categorii de librete CEC : cele de 70.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare