joi, 15 iunie 2017

Intimat dex

Definitie intimat - afla ce inseamna intimat si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. INTIMÁT , -Ă, intimați, -te, s. Parte într-un proces care se află în situația unui pârât în caz de recurs sau în altă cale de atac. Dicţionarul Român Explicativ. Găsește definiţia lui intimat şi sinonime în dicționarele româneşti. Parte intr-un proces care se afla in situatia unui parat in caz de recurs sau in alta cale de atac.


Persoana impotriva careia se declara recursul. La prima fază de judecată părțile se numesc reclamant și pârât. La judecata aflată în recurs, . Dex - Dictionar online al limbii romane - Dex - Dictionar online. Intimat , Drept Penal.


EXPORT SRL contestaţie la executare - dosar de executare nr. Președintele completului dă cuvântul recurentului, apoi intimatului și procurorului. Dacă între recursurile . Conjugarea verbului a intima în limba română ( dex ). Imperativ persoana a doua. Conform definiției acordare de DEX , prin onorare se înțelege: „reputa ț ie, . CTMR) reclamantul a susţinut că intimatul a încălcat. Apelant şi intimat în apel;.


Recurent şi intimat în recurs;. Creditor şi debitor în faza executării hotărîrii date de instanţă. Poziţia părţilor în procesul civil se poate . Legea nu definește noțiunile de inamovibilitate, inamovibil, însă în DEX. Sursa: DEX  intimát s. APEL calea de atac ordinară cu care pot fi atacate toate sentințele, cu excepțiile prevăzute de. Oricum, dacă am avea Seminare din cari ar fi şi numai.


Explanation: PETÉNT, petenţi, s. Evaluare: - ‎de recenzii Elemente de noutate a institu iei recursului şi a asisten ei. Editura Univers Enciclopedic. Contestator şi intimat.


Intimat dex

DEX , cu această ocazie fiind frecvent citat. Revizuent şi intimat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare