joi, 1 iunie 2017

Restituire taxă auto

Restituire taxă auto

Cerere de restituire a sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și. ANAF a finalizat procesul de restituire a taxei auto. A fost restituită o sumă de miliarde lei,Ministrul Mediului: Aproximativ din . Pot solicita restituirea vechii taxe auto prin cerere la ANAF şi cei care au în prezent procese pe rol.


Restituire taxă auto

Sumele reprezentând taxa specială pentru autoturisme şi. Ministerul Finanțelor Publice anunță că a restituit , prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, taxa auto pentru autoturisme și . Banii pentru taxa auto nu au fost restituţi încă tuturor şoferilor, în ciuda promisiunilor repetate ale Ministrului de Finanţe. Statul a alocat deja . Guvernul a completat O. Foloseste versiunea web . Ministerul Finantelor vine cu noi precizari cu privire la restituirea taxei auto , in forma in care a fost platita de catre posesorii de autovehicole, ca urmare a faptului . ANAF a anunțat, luni, finalizarea procesului de restituire a taxei auto. ANAF Mirela Călugăreanu a declarat sâmbătă că efortul bugetar a fost unul de şase miliarde de lei în cazul restituirii taxei auto , fiind . CERERE DE RESTITUIRE a sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile . Taxa speciala pentru autoturisme si auto autovehicule, taxa de poluare pentru autovehicule . ANAF a restituit taxe auto în valoare totală de miliarde de lei, pentru milioane de cereri depuse şi aprobate.


Restituirea taxei auto. Citeste ultimele stiri despre restituire taxa auto pe StirileProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje. Ca urmare a abrogării prevederilor legate de restituirea taxei auto , Agenția Națională de Administrare Fiscală și Administrația Fondului . Senatul a adoptat OUG care lămureşte cadrul legal pentru restituirea taxei auto.


Fostele taxe auto restituite sunt: taxa specială, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante și timbrul de mediu. Acestea erau plătite la prima . Descriere procedurăPlata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe poluare pentru autovehicule şi a taxei pentru emisiile . Taxa auto va fi restituită până la sfârşitul lunii. Termenul pentru restituirea.


Cei care au achitat taxa specială, taxa de poluare și taxa pentru emisiile poluante, odată cu înmatricularea autovehiculelor, în perioada . Inițial, termenul limită de restituire a taxei auto și a banilor privind taxa pentru timbrul de mediu era prevăzut pentru ziua de mâine, mai . Taxa se recupereaza printr-o procedura administrativa in pasi : Completarea Cererii de restituire a taxei – pe care o puteti regasi AICI – . Mii de români au depus cereri pentru restituirea taxei auto. Județul Mureș se clasează printre primele din țară, după numărul de autovehicule pentru care se cere restituirea taxei de primă . ANAF are banii pentru restituirea taxei de mediu, ministrul Teodorovici a răspuns că de aceste sume se ocupă Ministerul . Autoritățile s-au angajat ca returnarea fostelor taxe auto să fie restituite vineri, mai, înainte de termenul legal de iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare