luni, 19 iunie 2017

Eliberare duplicat certificat nastere

Eliberare duplicat certificat nastere

Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau. Potrivit legislaţiei Republicii Moldova, actele de stare civilă reprezintă înscrisuri autentice de stat, prin care se confirmă faptele şi evenimentele ce influenţează . Certificatul de naştere se eliberează: - titularului actului . Cum obţineţi un nou certificat de naştere. Acolo veţi solicita eliberarea unui duplicat. Când mergeţi la primărie să cereţi . Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatul de deces de la primărie, costuri şi model de cerere tip. Cui se eliberează certificatele de stare civilă ( duplicat - naștere , căsătorie, deces )? Eliberat certificat de: Naştere seria.


Eliberare duplicat certificat nastere

Pentru copiii minori, certificatul de naștere se eliberează părintelui sau . Va trebui să scrieți o cerere eliberare duplicat certificat de nastere după care veți primi un certificat. La fel va fi necesar să anexați acte necesare duplicat. Duplicatele după certificatele de naştere se eliberează numai titularilor. Pentru obţinerea unui duplicat al certificatului de naştere , titularul se poate.


Taxă de arhivă - lei - pentru eliberarea certificatelor şi dovezilor de stare civilă aflate în arhiva proprie, conform H. După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre părinţi. NAŞTERE ,CĂSĂTORIE,DECES). DUPLICATELOR LA CERTIFICATELE PIERDUTE.


Eliberare duplicat certificat nastere

Vă rog să binevoiţi a-mi elibera CERTIFICATUL DE DECES al numitului (ei)………………………………………… ………. Programări on-line şi alte informaţii sunt afişate pe pagina de web: evp-arad. Cererea tip completată. Persoana locuieste intr-o tara UE sau non-UE? La Primăria Galaţi, taxa de eliberare a duplicatului este de lei.


Husi etajul camera nr. Programul de primire a cererilor pentru duplicate certificate de naştere este în zilele de luni - joi, între orele 09. CADRU LEGAL Legea nr. Duplicat al certificatelor de stare civilă ( certificat de naștere , căsătorie, deces). DECLARATIE transcriere certificat nastere (aici).


Duplicate acte de stare civila certificate de nastere si casatorie in cazul cind sunt. Documente necesare eliberare Carte de Identitate-(aici). Primăria competentă privind transcrierea certificatelor de naştere poate fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare