joi, 30 noiembrie 2017

Anaf declaratia 112 somaj tehnic

DECLARAŢIE PRIVIND OBLIGAŢIILE DE PLATĂ. B1_1=…333(parinti, sup.de BA somaj ,suplim.angajator, membri coop.). Inginerie si servicii de consultanta tehnica. Rândul „Bază calcul punctaj şomaj tehnic beneficiar de scutire” – se . Astfel, obligaţiile fiscale aferente indemnizaţiilor de somaj tehnic se declară şi se. ANAF cu privire la modificarea declaraţiei 1. Declarație privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale,.


Anaf declaratia 112 somaj tehnic

Rândul Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire - se . Declarația 1pentru aprilie - ordinul pentru noul formular a fost publicat. In ecranul Alte sume in cazul preluarii sumelor aferente somajului tehnic din. Dupa ultima versiune a declaratiei 1de la ANAF , se accepta ca un zilier sa fie.


Oare dacă se depune rectificativă la Declarația unică, pentru a adăuga venit, se mai beneficiază în continuare de bonificație? Inițiala avea bonificație . Când trebuie declarate și plătite taxele pentru indemnizațiile aferente. D1: Risc de impuneri suplimentare în urma controalelor ANAF. Cum completam in D1toate datele privind somajul tehnic ? Ovidiu, pdf-ul este - conform ANAF - program de asistență și se . Clarificări la bonificațiile pentru firme și la declararea.


Anaf declaratia 112 somaj tehnic

Astfel, în datele importate de la ANAF în SIUI s-au preluat informatic formularele în care personalul aflat în șomaj tehnic a fost înscris la categoria . Stare D1este o aplicația online de pe situl ANAF pe care contabilii o. CNAS afirmă că în datele importate de la ANAF în SIUI s-au preluat . Declaraţia 1personalul aflat în şomaj tehnic Recomandat. Acum ore - Aceasta, pentru că angajatorii au completat greşit D112. Sistemul Informatic Unic. Clic aici pentru alte ARTICOLE relevante despre declaratia 1din Arhiva.


Salariatii in somaj tehnic sunt neasigurati in sistemul de sanatate. Finanțele și ANAF au în curs de aprobare un nou model de formular 1, pentru. Astfel, la modificarea declarației 1, s-au avut în vedere . Corecție pentru firmele ce aplica facilitatile din constructii la contributia CASS pentru somajul tehnic de urgenta, din luna . Conform normelor pentru completarea D1, indemnizaţia de şomaj tehnic şi.


Anaf declaratia 112 somaj tehnic

Până la această oră, ANAF nu a transmis un punct de vedere cu această situație. Declaratia 1care se transmite la ANAF , nu se. Doar angajatorii care au depus declarația 1cu date incorecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare