joi, 16 noiembrie 2017

Pfa manichiura pedichiura

Este necesar un document care sa ateste pregatirea dvs. Operaţiuni prealabile : Cererea de verificare disponibilitate . Ce sa deschid pentru un mic salon de manichiura-pedichiura. Răspunsuri Avocatnet. Pentru serviciile de manichiură și pedichiură.


Pfa manichiura pedichiura

SALONUL MEU PARTICULAR DE MANICHIURA - PEDICHIURA P. Angajam personal pentru coafura, frizerie, manichiura , pedichiura clasica și gel,. Post coafura si manichiura gel. Salonul se afla in Calea Lipovei, Sever Bocu. Inchiriez spatiu pentru manichiurista.


Salveaza ca favorit . F, aspecte ce pot fi. Număr de telefon: Arată. Pompieriilor, 2 Cuvinte cheie: COSMETICĂ, MANICHIURĂ ŞI PEDICHIURĂ , SALOANE DE.


Salon manichiură , pedichiură Furnizor verificat. Activitati de intretinere . Manichiura pedichiura. PFA Andrei Alexandra. Caut cosmeticiana si manichiurista in regim Pfa.


Oferirea de servicii de unghii tehnice, manichiură , pedichiură , ojă semipermanentă Pentru postul. Vă așteptăm la Cursul de Stilist Protezist de Unghii să descoperiți o lume fascinantă, plină de culoare și creativitate. Veți lucra cu produse . Curs de manichiura - pedichiură - construcţie gel (tehnică de bază) se.


No products in the cart. Caut manichiuristă și cosmeticiană în regim pfa detalii: 7- arata telefon. Caut loc de munca ca si manichiurista intr-un salon care are nevoie de asa ceva. Pfa , în domeniul cosmetica,coafură, pedichiură ! Sorteaza: Cele mai noi, Pret crescator, Pret descrescator. Comunicat de Neagu Ovidiu-Ioan PFA.


Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare. Piatra Lichida este cea mai. Cursuri manichiura pedichiura – sanse mai mari de angajare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare