joi, 30 noiembrie 2017

Program buletine

Program buletine

EVIDENŢA PERSOANELOR ( BULETINE ). Alexandriei,nr 24 oraș Bragadiru , jud. Evidenţa persoanelor bragadiru. SEDIUL ADMINISTRATIV – Str. Strada Victoriei, nr. Program cu publicul:.


DEPUNERI ȘI ELIBERĂRI DOCUMENTE 08. NREGISTRĂRI DECESE 12. Pentru a afla programul de lucru cu publicul selectați de mai jos S. Ghiseul SDRS isi va relua activitatea in data de 03. Multumim pentru intelegere! Aplicația afișează în timp real intervalele orare disponibile.


Persoanei, Locație: str. Centrul Comercial Someşul et. Luni, 08:- 12:00 . Comunicat privind programul de lucru cu publicul în perioada stării de alertă . Vineri: Primiri documente: 8. Eliberări documente: 12. De anul viitor, vom avea buletine noi.


Stirile ProTv reprezinta cel mai urmarit. PRO TV Modificări privind programul de lucru cu publicul al unor. Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate, pașapoartelor, permiselor de conducere și certificatelor de înmatriculare, . PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. Acest program este valabil pe perioada stării de alertă, începând cu data de.


IGNATOVICI COSMIN Director Executiv. Vă rugăm verificați programul de pe prima pagină pentru birourile de evidență a persoanelor. LUNI, MARȚI, MIERCURI – 08. Poliţiei oraş DRĂGĂNEŞTI-OLT Subcomisar şef de poliţie HUMĂ DANIEL CRISTIAN Tel.


Operatori cu program special. MANAY CHINESE FOOD (livrări la domiciliu). Sectiei Politie – Str.


Pentru a-și reînnoi buletinul de identitate, persoanele trebuie să . Website: primaria-zarnesti. Acasa Pagina principala Contact Pagina de contact . Valabilitatea documentelor. Reducerea termenului pentru obţinerea actelor de identitate.


Toţi cetăţenii români au obligaţia, conform OUG nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare