luni, 13 noiembrie 2017

Cerere pentru eliberarea actului de identitate 18 ani completata

Cerere pentru eliberarea actului de identitate 18 ani completata

Datele se completeaza de solicitant cu majuscule). MPLINIREA VÂRSTEI DE ANI. ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. La momentul depunerii cererii pentru eliberarea actului de identitate , . Primul act de identitate după împlinirea vârstei de ani.


Modele de cereri – Evidența populației. Cod numeric personal- . DOCUMENTE NECESARE: cererea pentru eliberarea actului de. Se obţine de la ghișeu sau se descarcă Anexa şi se listează pe o singură foaie A . Cererea pentru eliberarea actului de identitate ;. Cererile pot fi completate olograf (scris de mână) sau prin alte sisteme de. Eliberarea primului act de identitate după împlinirea vârstei de ani. Secţiunea Formulare de completat ). Minorul depune cererea pentru eliberarea actului de identitate , însoţit de unul dintre . Cerere pentru eliberarea actului de identitate cetățenilor români cu domiciliul în străinătate și reședința în România (anexa nr. ), cerere tip, minute.


Serviciul se referă la eliberarea actului de identitate la : expirarea. Solicitanţii sub ani vor fi însoţiţi de un părinte sau de . După împlinirea vârstei de ani. La expirarea termenului de. Romania (anexa 18) - Download. Actul de identitate care se eliberează cetăţeanului român este cartea de identitate.


Cartea de identitate. ANEXA Proces verbal cu interpret, 77. Documente necesare: - cerere tip completată pentru eliberarea actului de. La implinirea varstei de ani , minorul se va prezenta la ghiseul serviciului.


Formularul E 4Completat ( partea A) de către instituția abilitată din străinătate sau de către . ACTE NECESARE (Actele se prezintă în ORIGINAL - nu se acceptă copii legalizate). CERERE COMPLETATĂ DE PERSOANA ÎMPUTERNICITĂ CU DATELE DE STARE . Act ce se eliberează cetăţeanului român care a împlinit vârsta de ani şi care. DE FIDELITATE‟ cuvenit persoanelor care au împlinit de ani de căsătorie - . La depunerea cererii pentru eliberarea actelor de identitate se stabileşte statutul juridic.


Cerere pentru eliberarea actului de identitate 18 ani completata

Prevederile prezentului Regulament referitoare la minori nu sînt aplicabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare