miercuri, 8 noiembrie 2017

Mae conditii de calatorie coronavirus

Mae conditii de calatorie coronavirus

Ghiduri călătorie pentru turiști. Precizări de presă privind modificarea condițiilor de intrare pe teritoriul Republicii . Comunicat de presă privind. MAE precizează că toate condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Elene, pe la.


Cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Spania. Site- uri din Elveția care conțin informații cu privire la condițiile de călătorie în și din Elveția:. Respectaţi regimul de şedere, limitele de valabilitate ale . Autoritățile uzbece au prelungit regimul de carantină până la iunie. Sfaturi de călătorie. Pot intra pe teritoriul Republicii Bulgaria, fără carantină sau prezentarea unui test PCR,.


Definirea condițiilor de carantină la locul de muncă presupune următoarele aspecte:. Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a călători în Ungaria. COVID -vor fi efectuate gratuit teste. MAE recomandă cetăţenilor români, care călătoresc sau se află pe teritoriul. MAE a publicat informații actualizate despre condițiile de călătorie în statele europene afectate de coronavirus.


Un barbat poarta o masca. Cetăţenii austrieci care intră pe teritoriul Austriei pe calea aerului (din afara sau din interiorul spaţiului Schengen) au . Versiunea completa a site-ului Contact Termeni si conditii Politica de . Condiţii de călătorie pentru zbroruri Dubai- Sofia cu tranzit terestru până în. The Sofia airport has announced that the covid test is necessary hours in. Acum zile - ACTUALIZAT: Conditii de calatorie in Cipru, incepandc cu iulie.


Testul de PCR Covid -ramane obligatoriu. Germania, Franta si Spania NU intri automat in carantina sau izolare! Data ultimelor modificari: 14. Informatii despre conditiile speciale de calatorie , in contextul COVID19.


Românii care vor să meargă în Ungaria trebuie să stea în carantină două săptămâni până. Condiţiile de intrare vizează clasificarea statelor de provenienţă a. România a fost inclusă pe lista statelor galbene, precizează MAE. Se poate intra doar pe baza unui test de coronavirus negativ. Pentru Egipt - cetăţenii. La sfârşitul acestui . La intrarea in tara, cetatenii si rezidentii chilieni vor intra in carantina timp de.


Tunisia: intrarea in tara fara auto-izolare pe baza unui test covid negativ facut cu 72h. Ministerului Afacerilor Externe ( MAE ). MAE : Atenționare de călătorie pentru Grecia. Atenţionare de călătorie MAE : Stare de urgenţă decretată în Italia ca.


Condițiile pentru reinstaurarea stării de urgență, în perioada 1-august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare