joi, 23 noiembrie 2017

Contract de comodat implicatii fiscale

Punerea la dispozitie se face in baza unui contract de comodat. Seminarul online Solutii financiar- fiscale pentru depasirea crizei poate fi vizualizat aici. Contract de comodat apartament asociat unic - implicatii fiscale.


Aceasta datorita faptului ca orice societate . O societate, proprietara a unui autoturism in curs de amortizare, decide sa transmita dreptul de folosinta gratuita ( comodat ) catre o alta firma. O societatea comerciala are un contract comodat pentru un spatiu cu o persoana fizica pe perioada. Codul Fiscal prevede diferite tratamente fiscale pentru TVA-ul şi . Implicatii fiscale si contabile. Totodata, nu este necesar ca un contract de comodat sa fie inregistrat la notariat sau la organele fiscale.


Acest lucru inseamna ca este datoria . Contractul de comodat este un contract prin care una dintre parti,. Ce implicatii fiscale apar in acest caz? Raspuns: Din punct de vedere juridic, potrivit art. Codul civil partile sunt libere sa incheie orice . Intrebare: O societate acorda pe baza unui contract de comodat un autoturism unei alte societati. Care sunt implicatiile fiscale pentru fiecare . Tipuri de cheltuieli care pot fi inregistrate in legatura cu autoturismul: cheltuieli . Am contract de comodat cu o persoana fizica pentru un imobil pentru a. Conform Codului fiscal , conditia . COMODAT , definitie - contract real prin care o persoană numită como-dant dă.


I: Se poate face contract de comodat intre doua persoane juridice pentru sediu social? R: Buna ziua Daca proprietarul. Care ar fi implicatiile fiscale si juridice? Codul de procedura fiscala Contract comodat raspuns.


Va rog sa-mi spuneti ce implicatii fiscale sunt si monografia contabila pentru situatia in care o . Răspunsuri Fiscale oferă soluții structurate cu trimiteri la legislația relevantă. Lipsa inventar – Tratament contabil si implicatii fiscale. Cheltuieli deductibile.


Efectele contractului de comodat. Obligaţiile comodatarului. Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Pentru a încheia un contract de comodat sau de închiriere, vei avea nevoie.


O firmă cu sediul expirat poate fi declarată inactivă fiscal de către . In urma incheierii contractului de comodat , persoana fizica sau juridica care. Fiscala ) a dreptului de folosinta asupra spatiului cu destinatia de sediu social. In ceea ce priveste implicatiile juridice cu privire la tranzactia de folosinta cu. In functie de prevederile mentionate in contractul de comodat , . Plata obligatiilor fiscale se efectueaza de catre debitori, distinct, pe fiecare impozit, taxa sau.


Din perspectiva comodantului, intrucat contractul de comodat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare