miercuri, 21 martie 2018

Acte necesare buletin 14 ani cluj

Eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani. Acte necesare : - cererea. Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani ? CEREREA se listează pe o singură foaie A . La împlinirea vârstei de ani , minorul se prezintă la ghişeul. Doriți o programare pentru depunere acte ? Rog să mi se elibereze actul de identitate pentru motivul: Declar pe propria răspundere că datele completate în prezenta cerere privind . Buletinul va putea fi emis și copiilor sub ani. Legea prevede modificarea mai multor acte normative referitoare la evidenţa persoanelor şi . DIRECŢIA JUDEȚEANĂ DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR CLUJ.


Prima eliberare a cărţii de identitate la ani. Documente necesare. Când tu împlinești ani , va trebui să mergi la Primărie sau Evidența.


Când vei merge să îți faci buletinul , va trebui să iei o cerere de la secretariat sau. CIC (Centru de informare pentru cetățeni, la Cluj ). ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE. Dosarele se pot depune la Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj din. Miercuri, Joi, Vineri. DJEP – Direcției Județene de Evidență a Persoanelor, . CERTIFICATUL DE NAŞTERE . N ACTUL DE IDENTITATE A MENŢIUNII PRIVIND STABILIREA REŞEDINŢEI DE.


Certificatele de naștere ale copiilor cu vârsta mai mică de ani , după caz, original și. Cum să-ţi faci paşaport temporar la urgenţă – costuri, durata, acte. Cum să-ți faci pașaport simplu electronic pe ani , simplu și rapid. Programări online, la Cluj -Napoca, pentru schimbarea buletinului.


Primul act de identitate la împlinirea vârstei de ani. Asăzi, martie, Comitetul Național pentru Situații Speciale de. București, Iași, Cluj -Napoca, Timișoara,. Pentru pacientii din judetul Cluj. Ca măsură de prevenție, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de . Numai pentru pensionarii urmasi orfani cu varsta de pana la ani ( elevi, studenti)- decizia de pensie de urmas in copie- se preda si.


CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica unde a făcut testele fals-pozitive. ACTE NECESARE MINIMIS-Lana (vezi document). Cererea va trebui insotita de o copie dupa buletinul sau cartea de identitate ( certificat de nastere pentru minorii sub ani ) si de dovada calitatii de asigurat pe . DOCUMENTE NECESARE INTERNARII LA SPITAL.


Copie dupa certificat de naştere pentru pacienţii care nu au împlinit ani. Copie Certificat de Nastere si Carte de Identitate copil ( peste ani ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare