vineri, 30 martie 2018

Adeverinta medicala de vanzare

Adeverinta medicala , A 1file. Double click on above image to view full picture. Altii au mai cumparat. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, . Transport gratuit peste 250 . Eliberam adeverinte medicale (NU SCUTIRI) in regim de urgenta. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Incarcator Suzuki ptr scutere dezabilitati. Electronice si electrocasnice Aparate medicale. Salveaza ca favorit . Exista si informatia potrivit careia elevii au falsificat adeverinte medicale cu tot cu stampila. Pretul variaza in functie de . In medie, scutirile s-au vandut cu cinci ,cel mult zece lei pentru o zi . In adeverinta medicala trebuie sa . Un bucurestean a publicat pe internet un anunt in care ofera spre vanzare adeverinte medicale.


Contactat de reporterii CANCAN, acesta a . Tipizate personalizate adeverinte medicale. Pe vremuri, puteai să-ți scoți scutiri false la imprimantă și nu observau profii pixelii. Găsește anunțuri cu adeverinta medicala cu în subcategoria Prestări servicii. Vinzi, cumperi, ne întâlnim la jumate!


Adeverinta medicala de vanzare

Preț de vânzare RON. Cumpara GOL ADEVERINTA MEDICALA GOLD online de la ipb. Falsificatorii au la vânzare adeverinţe create pe calculator, aproape. Cu doar lei pot fi cumpărate, la colţ de stradă, scutiri medicale în alb . Diferenta dintre pretul de vanzare si pretul de referinta suportat de casele . Atenţie, adeverinţa medicală este valabilă numai în ziua în care a fost. Host sau cine are bagati si voi o poza cu adeverinta medicala adevarata pls sa vedem.


Vand scutiri necompletate ! Descarcă adeverinta si declaratia necesare deplasării persoanelor. Elev cercetat penal pentru falsificarea si vanzarea de adeverinte medicale. Un tânăr din Cluj s-a transformat în medic de familie - făcea afaceri cu adeverințe medicale pentru motivarea absențelor. Doi ani de zile a vandut un tanar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare