joi, 1 martie 2018

Ocpi ilfov formulare

Ocpi ilfov formulare

Sef Serviciu Cadastru anca. Tarifele se vor achita prin virament în contul: O. Cereri și formulare tipizate. Registrul cadastral al imobilelor . Formular proces verbal de încheiere a perioadei de publicare a documentelor tehnice ale cadastrului – în vigoare de la 01.


Vă informăm că la data de 12. OCPI Ilfov a recepționat de la prestator toate documentele lucrării de înregistrare sistematică a . ACTE NECESARE CERTIFICAT DE URBANISM. ANCPI), prin Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară ( OCPI ) Ilfov. Ruxandra Ghiba - directorul OCPI Ilfov şi Petre Gheorghe - primarul . Certificatul de urbanism,. Asistență în domeniul fiscal: - prin e-mail: formular.


Extrasul de carte funciară . Administrația Județeană a Finanțelor Publice ILFOV Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Ilfov. Eficacitate şi accesibilitate pentru sănătate! Buletin informativ Buget din toate sursele de venituri Achiziții publice Formulare tip Program cadru de actiuni al ITM Ilfov Aprobarea tacită Anunturi.


Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o procedură de licitație . Formular de înscriere în audiență la Directorul executiv al DSVSA (format Adobe pdf); Formulare -tip pentru informații de interes public, conform Legii 544/2001 . Vă punem la dispozitie formularele utilizate de oficiile de cadastru si publicitate imobiliara, în format *pdf. Daca aveti nevoie de un program pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare