marți, 6 martie 2018

Potrivit sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Potrivit (potrivită), adjectiv. VI, Scriban, NODEX, DOOM 2. Reverso Context: Sanctuarul este cel mai potrivit sinonim. Sinonime pentru potrivit. Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie.


Potrivit sinonim

Exista un sinonim mai potrivit pentru Italia? Majoritatea oamenilor sunt familiari cu traditionalele spaghetti, dar exista mult mai multe tipuri. Subgen, Dictionar explicativ.


Autor, Adina Grigore. Limba studiata, Romana. Precizează câte un sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor subliniate: pustii, se preschimbă. REZOLVARE: pustii = goale . Cel mai potrivit sinonim pentru Dragos.


Potrivit sinonim

Rochia Miss Chic, potrivita deopotriva si pentru gravide si pentru mamici, este creata in stilul anilor 6 totusi cu un aer trendy potrivit si unei tinute office. Creantele fiscale = reprezinta drepturi patrimoniale care, potrivit legii, rezulta din raporturile de drept material fiscal. Debit = ceea ce datoreaza o persoana fizica . Fraza citată „păcătuieşte” tot prin aglomerarea de sinonime.


Numeste in scris,cate un sinonim potrivit contextului pentru cuvintele evidentiale. Curţii Constituţionale, potrivit căreia principiul egalităţii nu este sinonim cu uniformitatea. Deci, potrivit acestei teze doctrinare, lato sensu, calitatea de copil a. Scrie cîte un sinonim potrivit contextului pentru cuvintele: Se vor accepta variantele: Negreșit – sigur. Nu ne-am lovit – nu . Alegerea parfumului potrivit nu este atat de usor precum pare. Culorile albastru şi coral sunt sinonime cu marea si prospetimea.


Jude și cu ascensiunea sa către prima echipă la doar ani și de zile. Astfel, clubul a decis că ar fi potrivit să retragă . Cuvantul rom a devenit sinonim cu delincvent scrie The Guardian,. Franta, potrivit unei surse oficiale. Facand parte din problema mai mare a . Informaţii despre omul potrivit la locul potrivit în dicţionarul hallo.


Mnangagwa este omul potrivit la locul potrivit. Acum zile - Mai mult, potrivit ultimelor sondaje, Adrian Albu riscă să ia sub scorul partidului pe care îl reprezintă, ceea ce este sinonim cu executarea . Pasul 2: Ingrasamant in. Numegte cite un sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor groasa si tacerea. A pune pe curat = a transcrie.


Este cam cu dare de mana. Pengertian Karangan Deskripsi Karangan Deskripsi adalah De multe ori, folosirea unui sinonim mai potrivit ca nuanta poate schimba total modul in care ceea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare