marți, 27 martie 2018

Acte necesare scoala de soferi categoria b 2020

Acte necesare scoala de soferi categoria b 2020

Care sunt actele necesare la examenul pentru obtinerea permisului de conducere la categoriile B , C, CE? Afla cele mai noi informatii! Vezi de ce acte ai nevoie pentru permisul auto.


Pentru categoria B candidatul va pregăti un dosar cu următoarele documente:. Acte necesare la examenul pentru obtinerea permisului de conducere categoria CE. Vezi lista completa cu toate actele necesare atat pentru inscrierea la scoala de soferi. Daca esti nelamurit si nu stii exact de ce acte ai nevoie pentru scoala de soferi , iata lista completa:.


De asemenea, pentru a putea avea permis categoria B , trebuie sa fii apt din. Iată lista cu prețuri și actele necesare pentru fiecare categorie de permis. B cheltuielile pot depasi 2. Pentru sustinerea examenului auto categoria B este necesara depunerea unui dosar care va cuprinde: Fisa de scolarizare. Cerere de prezentare in examen.


Scoala de soferi : Daca vrei sa obtii permisul auto atunci primul pas este inscrierea. Concluzia: atentie la scoala de soferi aleasa si la intructor pentru ca de aceste. Dar mai sunt si alti bani de dat – pe diverse acte de care ai nevoie la dosar . Permisul de conducere se eliberează pentru una sau mai multe dintre. B și o remorcă a cărei. Cum te înscrii la școala de șoferi și cum pregătești examenul.


De ce acte și de ce taxe ai nevoie pentru înscrierea la școala de șoferi. B sau de 4lei pentru mai multe categorii. Daca ai varsta de minim ani si vrei sa obtii permisul auto categoria B , dosarul tau pentru scoala de soferi trebuie sa contina urmatoarele . Obține ACUM un Permis Categoria B (Cutie Automată), eficient și convenabil! A trebuie să fi condus cel.


Mașini, categoria B , BE. Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria B este de 17. Toti cursantii categoriei B (cutie manuala) ai scolii de soferi TEO beneficiaza de. Permis de conducere pentru cei ce fac adaugare de categorie. Inscrierea la scoala de soferi este cea mai simpla etapa din ciclul de . CURSUL AUTO Cursul pentru obţinerea permisului auto categoria B durează cel puţin săptamâni, timp în care se efectuează ore de pregătire teoretică şi . Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Categoriile B , C, CE - Tulcea Scoala de.


ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE. Va aducem la cunostinta ca , ORDONANTA MILITARA NR. A, B , C, CE, D in Hunedoara si categoriile C, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare