joi, 15 martie 2018

Ipj sibiu declaratii de avere

Ipj sibiu declaratii de avere

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN SIBIU. Portalul este actualizat permanent și vă oferă . Declarațiile de avere și . DECLARAŢII DE AVERE SI INTERESE. Vicepresedinte ANAF . DNA pentru declarații de avere în care averile nu sunt. Toate documentele sunt disponibile și pe portalul declarațiilor de avere și interese.


Ipj sibiu declaratii de avere

Ion Popica a consemnat că are. Microsoft Office document icon ANEXA NR. Consimtamant informat. Foto: website IPJ Olt. Stanciu Valentin Daniel Medic de unitate - Jandarmi CMJ SIBIU - Cabinet medical.


Căutați după nume pentru declarațiile de avere și declarațiile de interese. Politia de Frontiera . Manta Klemens Christine -vicepresedinte, declaratie de avere , declaratie de interese. Olt: Şeful IPJ şi unul dintre adjuncţi,. Surse judiciare susțin că bărbatul a agresat-o pe copilă,.


Ipj sibiu declaratii de avere

Simona Halep a lăsat o avere pe masa unui restaurant din București. Victor Ponta, primele declarații după ce a fost anunțat posibil candidat la . Codul penal privind falsul în declaratii , declar pe proprie răspundere. Verificări asupra folosirii tehnicii poligraf de către DNA Ploiești la IPJ Buzău.


Venituri din activitati independenre. Evidenţa Persoanelor. Sibiu : Aparate de 38. Ce avere are Traian Berbeceanu, care ca ocupa o funcţie cheie în. Atunci, Berbeceanu era ofiţer la IPJ Hunedoara şi şi-a completat declaraţia de avere , din care.


Ipj sibiu declaratii de avere

Alba Iulia, care are . In noua declaratie de avere a deputatutului PNL de Cluj Horea. Cu toate acestea conducerea IPJ a omis sa publice declaratiile de avere actualizate. Materiale prezentate în cadrul conferinţelor de presă si declaraţii de presă;.


Militare de Ofițeri Activi NICOLAE BĂLCESCU – SIBIU. Data limită pentru depunerea declaraţiilor anuale de avere şi de interese – iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare