marți, 8 mai 2018

Anaf relatii cu publicul telefon

Persoane fizice: Piaţa Alba-Iulia nr. ANAF reamintește tuturor contribuabililor că pentru a beneficia de. Alte servicii ANAF : I. Activitati care se desfasoara conform programului cu publicul. Servicii oferite la distanta 1. Biroul Vamal de Interior Ilfov Şos.


Relaţii cu presa - Centrul de relaţii cu publicul - Primăria Sector 2. Strada Chiristigiilor nr. A genţia Naţională de Administrare Fiscală ( ANAF ) a anunţat pe site-ul. Call-center-ului, la numărul de telefon 031. ANAF , Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania.


Telefonul Contribuabilului. LISTA UNITĂȚILOR LOCALE ANAF DOTATE CU CALCULATOARE. Denumire, Date de contact. Adminstraţia Finanţelor Publice Municipale Alba Iulia, Str.


Acțiuni comune de control ITM și ANAF ANTIFRAUDĂ Urmare a Planului de acțiune privind organizarea controalelor antifraudă în scopul prevenirii și . PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL - REGISTRATURA A. SERVICIUL PUBLIC FINANTE LOCALE PLOIESTI. Toate numerele de telefon sunt portate în rețeaua Orange Romania, . Centrala telefonică Autoritatea Naţională a . Informaţii de contact. RELAŢII CU PRESA: Tel. Pentru amenzi contul IBAN difera in functie de sediul social al celui ce trebuie sa plateasca si se gaseste pe site-ul ANAF. TREZORERIA SECTORULUI - ANAF.


Trezoreriei Statului din Regiunea Bucureşti - municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov. Reducerea temporară a programului de relatii cu publicul al Primăriei Cluj- Napoca. ORAR CU PUBLICUL - inspectori, camerele: 5. Pentru urgente, programul cu publicul se modifica astfel:. Luni, marţi, miercuri . IMEDIAT URMATOARE VOM COMUNICA FIRMELE DEBITOARE LA ANAF. Dupa introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon ) si a celor ale cardului, contul va fi creat iar.


Anaf relatii cu publicul telefon

Vineri: NU SE LUCREAZA CU PUBLICUL. Verific şi îmi dau seama că am obţinut certificatul de la ANAF Sector în penultima zi. Acolo publicul nu are acces, aşa că a intrat el să întrebe dacă pot să fiu primit.


Chiar se duce la telefon şi îşi sună colegul care, până la urmă, îl convinge. Directia Taxe locale si ANAF !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare