joi, 24 mai 2018

Demisia din consiliul de administratie al scolii

Demisia din consiliul de administratie al scolii

Metodologia-cadru de organizare şi funcţionare a consiliului de administraţie din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată prin . Scrisoare de demisie din consiliu. Oferiți o notificare scrisă asupra demisiei dvs. Buzean Ionuţ Arghir nr.


Demisia din consiliul de administratie al scolii

Am mai pus si a doua demisie din functia de coordonator CEAC. Regulament CA radiatia. Demisie - demisia trebuie anuntata cu cel putin saptamani inainte de. Rusu Marius din consiliul de administraţie a Şcolii.


Onciu: Ministrul Anisie a găsit soluţia ideală pentru începerea şcolii. Rose Mary 2”, înregistrată la Serviciul Tehnică Legislativă, Secretariat şi . Cristina Albăceanu ne-a comunicat demisia contabilei şi ne-a asigurat că şcola . Un membru CNA il ataca pe Stelian Tanase: Va rog respectuos, demisia ! Se ia act de demisia înaintată de domnul SASU MARCEL, consilier local în. Având în vedere demisia doamnei conf. Iulia Grecu din cadrul . Liberalii cer demisia directorului Şcolii „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş pentru că ar fi făcut politică.


Demisia din consiliul de administratie al scolii

Didi Dumitrescu Elevii de la Dăbuleni au protestat şi au cerut demisia. Educatie › elevii-de-la-dabuleni-au-prote. Sper să se găsească soluţii“, a spus managerul liceului. Pugner Robert își dă demisia din . Scolii Gimnaziale Speciale Constantin Paunescu ca urmare a demisiei , . Scris de Adrian Panduru - Directorul școlii din Săcălaz, Lucian Fota, a fost.


Trebuie să fie propunerea motivată de consiliul de administrație. Aeroportululi Iași, Cătălin Bulgariu, nu recunoaște că și-ar fi scris demisia. George Costin Barbu a ocupat funcţia de director general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă . Tudorache Marin înregistrată la Primăria comunei Daia cu nr. Administraţie al Şcolii Gimnaziale nr.


Informatică ,,Grigore Moisil” Iaşi cu un rol important în democratizarea şcolii şi a relaţiilor. Preşedintelui, în cel mult o . Demisia deputatului sau a senatorului se aduce la cunoştinţa Biroului permanent. Si-a inaintat astazi demisia catre unitatea de invatamant.


Local Moşnița Nouă în consiliul de administraţie al Şcolii Gimanziale . Trei directori şi-au dat demisia , iar alţii şi-au terminat interimatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare