marți, 22 mai 2018

Potrivita sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Potrivit ( potrivită ), adjectiv. Dictionar de sinonime , definitie potrivita : POTRIVÍT adj.


Cheie potrivită = cheie de care se servește cineva pentru a deschide broasca. Abia începuse a gusta dulcețile unei căsătorii potrivite , cu întîiul ei bărbat și . Sinonime : POTRIVÍ vb. Notă: Toana este, se pare, un cuvânt pur românesc, sinonim cu capriciu, care se. Notă: Expresia provine dintr-o adaptare, nu tocmai potrivită , a expresiei . In aceasta pagina gasesti toate rimele cuvantului sinonim - Afla cu ce rimeaza sinonim si care sunt cele mai potrivite cuvinte pentru rima potrivita tie.


Modelul si patternul acestei rochii de gravide este sinonim cu clasic si elegant. Rochia Miss Chic, potrivita deopotriva si pentru gravide si pentru . Astfel, cititorul urmeaza sa aleaga dintr-un cuib de cuvinte o categorie morfologica anume, iar din cadrul ei, forma echivalenta cea mai potrivita. La noi da, weekendul e sinonim cu party. Dormeo a fost sinonim cu dormitul confortabil si stilul de viata fericit si relaxat. Vezi conjugări, declinări.


A lămuri, a clarifica, a da explicația potrivită. V-am luminat de demult. Gaseşte sinonime potrivite pentru următoarele cuvinte din text:bal, înveşmântaţi, iarăşi, mantie,ghirlandă, cavaler. Cum alegi salteaua de pat potrivită : Cele mai bune saltele pentru un somn. Spuma cu memorie este un sinonim al confortului, care preia . Acum e timpul sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine dintre.


Wellneo este sinonim pentru un stil de viata mai sanatos si mai activ. Este potrivita pentru epilarea suprafetelor mici, dar pot fi de asemenea utilizate si pe suprafețe mai mari, cum ar fi: picioare, brațe, abdomen, spatele. Este potrivită , de exemplu, pentru organizaţiile de caritate, deoarece este asociată cu îngerii, pe care de obicei ni-i. Este sinonim cu sănătatea şi natura.


Potrivita sinonim

Cu toate acestea, de multe ori „cel mai mic pret” nu este sinonim absolut . Scrie sinonime potrivite pentru sensul din context al cuvintelor magice tresar. Compania AS este sinonim cu siguranta si jucariile bune. Pentru ei, siguranta si calitatea jucariilor joaca un . El ar putea ierarhiza produsele incepand cu cele mai potrivite nevoii lui si sfarsind cu cele mai putin potrivite. Aromele intense si piperate sunt potrivite pentru intalnirile de afaceri atunci cand persoana.


Culorile albastru şi coral sunt sinonime cu marea si prospetimea. Cel mai plăcut somn este sinonim cu un hotel de stele, tocmai de aceea am ales să ne răsfățăm clienții cu produse profesionale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare