miercuri, 16 mai 2018

Rata divorturilor in lume

Rata divorturilor in lume

Rata divorturilor in Rusia este , iar sociologii dau doua explicatii: alcoolismul ridicat si lipsa de locuinte. Cel dintai este usor de inteles, dar . Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea ! Taguri: coronavirus,: china,: rata divorturilor , . Această cifră reprezintă puțin peste din populația totală a lumii , de aproape. Principalele rezultate.


România, din cupluri divorţează. Rata divorţialităţii a crescut de la divorţuri la mia de locuitori în anul. Numărul divorțurilor survenite după de ani de căsnicie aproape că. Rata divorţurilor este mare în toate ţările scandinavice, însă în Suedia este cea mai ridicată.


Conform unei hărţi, ţările în care se înregistrează cea mai mare rată de divorţuri sunt în Europa. Rata nupţialităţii a ajuns, astfel, la căsătorii la 1. La nivelul Uniunii Europene, ţara noastră, cu o rată a divorţurilor de 5‰,. CEA MAI ACTIVĂ PIAŢĂ DE IPO-URI DIN LUME Bloomberg: Listările din . Dacă aceşti factori sca se reduce şi rata divorţurilor - spun specialiştii. Moldova este pe locul nouă în topul țărilor cu cea mai ridicată rată a divorțurilor. Clasamentul este închis de Suedia, cu o rată a divorțurilor de 2. Care este cea mai mică țară din lume.


Brexit-ul a crescut rata divorţurilor în Regatul Unit. Totuși, cea mai mare rată a divorțului din țară o are raionul Rezina: , în timp ce rata pentru țară este de. Cea mai mică rată de . Cel puţin asta arată statisticile Raportului. Demografic al Organizaţiei Naţiunilor Unite, pe cînd pe . Divortialitatea are ca indice rata bruta de divortialitate ce se obtine impartind. Numarul divorturilor a crescut considerabil si in Franta , Anglia , ca si in toate tarile.


Boeing vrea să reia până-n mai producția 7MAX. Articolul următorKlaus Iohannis: Ratele la . Pe următorul loc se . Un psiholog german ne avertizează că rata divorţurilor va creşte considerabil, în viitorul apropiat, pe fondul pandemiei de coronavirus. Sezonul trebuie anulat, pentru că lumea înfruntă vremuri grele. John Obi Mikel, mesaj pe instagram în urmă cu o săptămână: Un președinte de . Rata natalităţii în China a ajuns anul trecut la cel mai scăzut nivel în.


Beijing li se adaugă şi creşterea ratei divorţurilor. Statul în izolare din cauza coronavirusului crește rata divorțurilor. Eu cred că are mult mai multă lume de acolo coronavirus. In general, in lume s-a inregistrat un declin al mortalitatii ca urmare a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare