joi, 10 mai 2018

Obligativitatea stampilei 2020

Lege semnată: Ștampila , eliminată din marea parte a instituțiilor statului. Stampila va fi eliminata si in cazul firmelor de stat, potrivit unei legi care a fost publicata in. Dupa ce s-a renuntat la obligativitatea stampilei in cazul persoanelor fizice,. Utilizarea stampilei in institutia PUBLICA. Informare privind eliminarea obligației de a utiliza ștampila pe documente.


Apel pentru acreditarea Erasmus în sectorul tineret. Eliminarea obligației de a aplica ștampila pe documente a fost. Astfel, aplicarea ștampilei pe declarații, cereri, contracte sau orice alte . Actul normativ elimina obligativitatea aplicarii stampilei atat pe declaratiile, cererile si. A intrat în vigoare legea care prevede anularea obligativității ștampilei pentru. Un proiect legislativ elaborat de Ministerul Finanţelor prevede eliminarea obligativităţii utilizării ştampilei de către persoanele fizice şi persoanele juridice de . Funcționarii care îți mai cer ștampila vor fi sancționați.


Comunicat privind neobligativitatea aplicarii stampilei pe documentele depuse la casa de asigurari de sanatate. Dar acest prim pas, eliminarea obligativității ștampilei , va genera un efect de domino în ceea ce privește modernizarea administrației. Ieri a fost promulgată legea care elimină ștampila din instituțiile. Iohannis a promulgat legea care elimină ștampila din administrația.


Legea privind eliminarea obligativității ștampilei în instituțiile publice este printre. Din iulie, ștampilarea contractelor semnate de firme cu autoritățile nu va mai fi obligatorie. Aplicarea ștampilei pe contractele depuse, . Obligativitatea ştampilei în administraţia publică locală dispare.


Share: Camera Deputaţilor, în calitate de for . Se doreşte eliminarea obligativităţii aplicării ştampilei în instituţiile publice. Semnarea şi ştampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care . Prezentul proiect are drept scop eliminarea obligativității utilizării ștampilei și. O ordonanta adoptata, ieri, de Guvern prevede eliminarea obligativitatii utilizarii stampilei de catre firme, Romania si Bulgaria fiind singurele state UE in care era. Cuvîntul ” ștampilă ” urmează să fie exclus din mai multe acte legislative și.


Potrivit unor estimări, anularea obligativității ștampilei pentru antreprenori ar . A fost publicata legea care elimina obligativitatea stampilei pentru firme si PFA. Masura eliminarii obligativitatii utilizarii stampilei se va aplica atat pentru. Toate drepturile rezervate portalpfa.


Guvernul a decis miercuri eliminarea obligativitatii stampilei pentru persoane. Guvernul a aprobat eliminarea obligativităţii acesteia pentru firme şi persoane fizice. Consiliul Județean Bihor.


Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. Ordinul ministrului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare