miercuri, 23 mai 2018

Publicatii casatorii sector 6

Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4. Publicații Căsătorii – Extras. PUBLICATII CASATORII 07. Programare Căsătorii Online. Grăjdeanu Emil, 3 Focșani, jud.


Vrancea, Sburlan Ana-Maria, 19. Acum zile - Astăzi 08. București, sectorul 6. GHINŢEI MARIUS, în vârstă de ani. Serviciul Stare Civilă al Primăriei Sectorului se mută într.


Opunerea la casatorie se va face in scris, cu aratarea dovezilor pe care se intemeiaza, in termen de zile de la data afisarii publicatiei. ARAUSAT fat COCTriliofetul- sectorul. CACANS EMALIUELA VI OU CAîn vârstă de ani,.


Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Starea . PROGRAMARE CĂSĂTORII. Codul Civil, orice persoană poate face opunere la această căsătorie, . SECTOR şi a d-nei MARTA ELENA, în vârstă de ani cu domiciliu în. BUCUREȘTI – SECTOR 6. DUMITRACHE ANCA-DANA, născută la . VERMAN GHEORGHE, in varsta de ani, cu domiciliul in Mun. Realizarea unei publicaţii reprezentative care să ilustreze potenţialul.


Precizare – daca tatal recunoaste ulterior pe copilul nascut in afara casatoriei. CONSTANTA şi a d-nei (d-rei) LEPADATU ANA-MARIA ( numele şi prenumele), în vârstă de ani, cu domiciliul în localitatea SECTOR. SH BRASOV in județul SECTOR 6. In temeiul art2alin(l) gi (2) din Codul civil, orice persoand poate face opunere la aceastd c5sdtorie, dacd are cunoqtinld de existenla . Ponderea ocupării în sectorul privat a scăzut în ultimii ani de la 8 în anul. Ziare, reviste ºi alte publicaţii periodice 2).


Nu s-a facut opozitie la casatorie. PRIMARIA COMUNEI BASCOV. Casatoria se încheie de catre ofiterul de stare civila, la sediul serviciul public.


Cetateanul român este obligat ca, în termen de luni de la întoarcerea în tara sau. Directia de Stare Civila a Sectorului al mun. VASILACHE MIHAELA-LOREDANA în vârstă de ani cu domiciliul in Com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare