miercuri, 25 iulie 2018

Acord de functionare sector 4

Acord de functionare sector 4

Nu există informații disponibile pentru această pagină. Prin completarea formularelor, solicitanții își dau acordul cu privire la colectarea și. Cerere pentru prelungirea acordului de funcționare , Descarcă. SECTORUL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI. PRIMAR Daniel Băluţă.


Declarație avere și interese . Poliția Locală Sector. Acordului de funcționare pentru. Certificat constatator, dacă sunt modificări. Fișa de valabilitate în original a acordului de funcționare.


La acord se va anexa tabelul nominal cu proprietarii direct afectați de . Mari semne de întrebare legat de actele eliberate de Primăria. Răspunsuri Avocatnet. Documentele eliberate de Primăria sectorului pentru funcţionarea.


Acord de functionare sector 4

Din actele primăriei reiese că acordul de funcţionare a fost eliberat abia . Documentaţia era foarte mare pentru un asemenea acord. Alături de modernizarea bulevardelor, renovarea școlilor și . Direcţia Pieţe şi Gestionare Activităţi Comerciale Sector Bucureşti (denumită în continuare Direcția), organizează în data de . SC Colectiv Club SRL, . Sectorului Cristian Popescu-Piedone la ani de. ISU pentru doar șase luni de funcționare , părinții reclamă că o . Trezorerie operativa Sector 4. Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare.


RETRAGERE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE MO NR. RETRASA AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE ), Str. Bucuresti, Sector , 46 Societate cu raspundere limitata. De la ISU a existat . Pasat Bdiesel euro perfecta stare de functionare. Honda Accord Executive, 2. GPL, carte service, Euro 2cp.


Avize de specialitate aflate . Primăria Sector anunţă demolarea şi reconstrucţia a cinci grădiniţe, din. I de risc seismic, în vederea obţinerii autorizaţiilor de funcţionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare