joi, 26 iulie 2018

Fisa postului femeie de serviciu cabinet medical

Se cauta persoane harnice dornice sa se integreze intr-o echipa . Denumirea compartimentului: 2. Numele si prenumele salariatului: NUME SI PRENUME SALARIAT. Atribuţii şi sarcini de serviciu. Pagina prezinta, pentru exemplificare, model de fisa de post - FISA DE POST. DENUMIREA FUNCŢIEI : Femeie de serviciu.


SCOPUL POSTULUI : - realizarea obiectului contractului individual de muncă;. FIȘA CADRU A POSTULUI – FEMEIE DE SERVICIU. Suprafața din toate spațiile școlii: sălile de clasă, holuri, vestiare, secretariat, cabinete , laboratoare.


FIªA POSTULUI I IDENTIFICAREA POSTULUI : „ FEMEIE DE SERVICIU ” cod COR . Locuri de muncă: Femeie serviciu farmacii Ploieşti. Fisa postului Femeie de serviciu. Criterii de evaluare a . Cabinet medical individual de medicină de familie Dr. Se prezinta la serviciu cu deplina capacitate de munca,pentru a efectua.


Executa si alte sarcini de serviciu la solicitarea asistentului medical sau a . Va asigura transportul probelor biologice recoltate pacienţilor din secţie către Laboratorul de Analize Medicale , la solicitarea şi conform . Dacă în organigramă denumirea postului diferă de cea din COR, va trebui să mentionaţi în fişă şi denumirea din COR. Farmacistele sunt puse să dea cu mopul, deşi în fişa postului nu sunt. Acorda cu prioritate asistenta medicala femeii gravide;. Caută (ex. salariu minim) fisa post femeie de serviciu. Cabinetul medical este locat in zona Lipovei, program de lucru de ore pe zi, in a. Promptitudine şi operativitate în realizarea atribuţiilor de serviciu prevăzute în fişa postului ;. FIŞA POSTULUI MEDICULUI.


LA CABINETUL MEDICAL DE MEDICINA FAMILIEI. LOCALIZAREA: cabinet. Aprovizioneaza cabinetul medical cu materiale consumabile si instrumentar in concordanta cu.


Colegiului Medicilor Stomatologi Bihor. Prezentarea la serviciu cu deplina capacitate de munca pentru a efectua servicii la. SOCIETATI CIVILE MEDICALE , CABINETE ASOCIATE ) pot incheia contracte. Respecta drepturile femeii si ale pacientelor internate. B şi C şi lues a femeii gravide.


NOTĂ: Se decontează un serviciu - consultaţie - examinare pentru constatarea. Informaţiile medicale se înregistrează în fişa medicală. Farmaciile care asigură serviciu permanent sunt:. Fişa postului asistentului medical generalist.


Uihei, şofer salvare, femeie de serviciu. Entitățile medicale , indiferent de forma de organizare (C.M.I, S.R.L., SOCIETĂȚI CIVILE MEDICALE , CABINETE ASOCIATE) pot încheia contracte. TBC, CSM, cabinet de boli infecţioase;. Dreptul femeii de a hotari daca sa aiba sau nu copii este garantat, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare