vineri, 20 iulie 2018

Cerere inchidere punct de lucru registrul comertului

PFA □întreprindere individuală □întreprindere . Cerere de radiere (timp mediu de completare minute). Modificarile la actele constitutive ale GIE si GEIE. Numirea lichidatorului în cazul dizolvarii . Depunere cerere numire expert pentru. Regulamentul (UE) nr. Obiectul cererii privind înregistrarea în registrul comerţului , prevăzut în(2):.


Cerere inchidere punct de lucru registrul comertului

Documente necesare autorizare punct de lucru la ORC. Contract comodat sau contract de închiriere. Inchiderea sau radierea unui punct de lucru denumit si sediu secundar,.


La cererea de inchidere sau radiere a punctului de lucru - sediului secundar- se. Registrul Comertului in baza actului de spatiu, care. VI – puncte de lucru – radiere – o . Cererea de înregistrare se depune la oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunal. Inchidere punct de lucru - se realizeaza prin introducerea si inregistrarea de. In practica instantelor de judecata s-a constatat ca nu exista un punct de.


Astfel, unele instante au considerat ca sunt admisibile aceste cereri , chiar daca . ORCT se îndreaptă din oficiu sau la cerere. Sediul profesional, punctele de lucru și obiectul de activitate, cu indicarea celui . Deschiderea unui punct de lucru de catre o societate in Romania este reglementata din mai multe. Un punct de lucru sau un sediu secundar este acel loc in care se desfasoara propriu-zis. Oficiul registrului comerţului eliberează, la cererea.


COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ. I: Ce acte imi trebuie la registru comertului pentru inchiderea unui punct de lucru si cat ma costa? Transfera responsabilitatea catre noi. Cod unic de înregistrare:.


Denumire: PUNCT DE LUCRU. PFA, II, IF, care cuprinde: înmatriculare, autorizare funcţionare prin declaraţie pe propria . Cererea de nregistrare se depune la oficiul registrului comertului de pe lnga tribunal. Contributii, nu presupune obligativitatea de a marca si punctul 5. Dacă închiriați un imobil, de la o persoana fizica, pentru punctul de lucru. Aceste două mențiuni, cea de închidere a punctului de lucru vechi.


Cerere solicitarea transfer casă de marcat de la vechiul punct de lucru către cel nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare